Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Νέες δραστηριότητες της κυρίας Περλεπέ για τις Ευρωεκλογές



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα, 25.5.2009

Το πρωί του Σαββάτου 23/5, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, συμμετέχοντας με κλιμάκιο του κόμματος σε πολιτική εξόρμηση στην οδό Αβάντων της Χαλκίδας, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και με άλλους πολίτες για την κρισιμότητα της μάχης των Ευρωεκλογών.

Συζήτησε ακόμα μαζί τους, τα προβλήματα που τους απασχολούν στη δουλειά τους, αλλά και αυτά που αφορούν γενικότερα τη δύσκολη καθημερινότητα την οποία έχει προκαλέσει η αντιλαϊκή πολιτική της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας περιόδευσε, επίσης με κλιμάκιο, στο Δήμο Διρφύων και στα Δ.Δ. Καθενών, Πάλιουρα, Αγ. Αθανασίου και Λούτσας.

Το βράδυ του Σαββάτου, η βουλευτής μετέβη στη Μακρυκάπα και συζήτησε με τους κατοίκους, τονίζοντας και εκεί, την ανάγκη να υπερψηφισθεί μαζικά το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να σταλεί ηχηρότατο μήνυμα καταδίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 7ης Ιουνίου.

Η κυρία Περλεπέ υπογράμμισε ότι, όσο μεγαλύτερη είναι η νίκη του ΠΑΣΟΚ την μεθεπόμενη Κυριακή τόσο γρηγορότερα θα αλλάξει σελίδα ο τόπος προς όφελος των πολιτών, που υφίστανται επί πέντε χρόνια τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Την Κυριακή 24/5 η βουλευτής μετέβη στη Λαμία, όπου πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης συγκέντρωση, στην οποία μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Τη Δευτέρα 25/5 η κυρία Περλεπέ θα επισκεφθεί με κλιμάκιο το Μαρμάρι και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κάρυστο, όπου θα γίνει συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Μίμη Ανδρουλάκη.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.