Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Παρεχόμενες υπηρεσίες; ή διαπλεκόμενες ιστορίες ;

Διαβάζουμε στο pressmme:

Προσπαθούν να στηρίξουν τον Καραμανλή αλλά δεν τους βγαίνει με τίποτα. Το βράδυ όλοι λύθηκαν στα γέλια. Αυτό το "70 βουλευτές και υπουργοί" κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο σε όλες τις πολιτικές πιάτσες.
Η αξιοπιστία τους έχει πιάσει πάτο.
Το Μητσοτακέϊκο δεν εκνευρίστηκε. Μάλλον στην πλάκα το πήρε. Στον Σαμαρά δεν πανηγύρισαν. Μάλλον ζημιά τους έκανε μεγάλη. Σε τι αποσκοπούσε αυτό το "70"; Μα φυσικά στην παραμονή του Κώστα Καραμανλή. Ο Σαμαράς δεν έχει τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για κανέναν στο Alter. Το ξέρουν αυτό στη Ν.Δ. Απλά τώρα κάνει τη δουλειά του. Περισσότερο σαν σωματοφύλακας του Καραμανλή και λιγότερο σαν πραγματικός δελφίνος.

Στη συνέχεια με θέμα ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ σε σχόλια:

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Τρελάθηκε. Έπαθε παράκρουση. Αυτούς τους οποίους ο ίδιος παρουσίαζε ως έντιμους, τώρα τους λέει "βρώμικους", "αρπακτικά", "αλήτες", "πράκτορες"(!). Σε ρόλο υποστηρικτή των πολιτικών που έχουν κατακλέψει το Δημόσιο και τους πολίτες ανέλαβε να νουθετήσει μέχρι και την Κάτια Μακρή! Νικολάκη, εμείς υπογράφουμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας. Εμείς δεν έχουμε πάρει επιταγές από επιχειρηματίες. Εμείς δεν έχουμε επιλέξει τον νεοπλουτισμό ως τρόπο ζωής. Εμείς διατηρούμε με σεβασμό και παράδοση τις οικογενειακές μας αρχές. Εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια με πολιτικούς. Εμείς, δεν γλείφουμε πολιτικούς. Αυτά, δηλαδή, που έλεγες και εσύ για εμάς παλαιότερα. Να συνηθίσεις στην κριτική. Δεν είσαι στο απυρόβλητο ούτε έχεις το αλάθητο του Πάπα.

Εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε... σε καλόπιστες κριτικές!!!
ΝΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.