Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη


ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είχαμε σήμερα μια σημαντική απώλεια για τον κόσμο της Αριστεράς.
Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης απεβίωσε έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.
Έφυγε τον ίδιο τρόπο που έζησε, σεμνά, διακριτικά, με αξιοπρέπεια.


Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιστής της Αριστεράς με πλούσια δράση, ευρωβουλευτής με αξιόλογη δραστηριότητα και συγκροτημένο ευρωπαϊκό όραμα. Παρά τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές μοιραζόμασταν τους ίδιους προβληματισμούς για την πορεία της Ευρώπης προς την ολοκλήρωση, για την Αριστερά του παρόντος και του μέλλοντος, για τη θέση και το ρόλο της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο θάνατός του στις παραμονές των Ευρωεκλογών έρχεται να υπογραμμίσει τη διαχρονική αξία του Ευρωπαϊκού οράματος, τη σημασία της παρουσίας αξιόλογων ανθρώπων στην Ευρωβουλή, την αξία της συμμετοχής όλων μας στις δημοκρατικές διαδικασίες της Ευρώπης. Όλοι εμείς στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ τιμούμε την προσφορά του εκλιπόντος και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.