Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - Στην Αθήνα η φετινή σύνοδος

Στις 14-15-16 Μαΐου συνεδριάζει εδώ στην Αθήνα η περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, όπου συμμετέχουν εκπρόσωποι των μονοπωλίων και του διεθνούς ιμπεριαλισμού. Συζητούν και αποφασίζουν μέτρα σε βάρος των λαών.
Η συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ γίνεται στον «ΑΣΤΕΡΑ» Βουλιαγμένης, με πλήρη μυστικότητα και με δρακόντεια μέτρα που έχουν πάρει μυστικές υπηρεσίες.
Οι της Λέσχης συνεδριάζουν κάθε χρόνο σε μια χώρα. Έχουν πάρει μέρος σε συνεδριάσεις διάφοροι βασιλιάδες, ο περιβόητος Κίσσινγκερ, ο Σολάνα, ο Μπλέρ, ο Πρόντι και μεγιστάνες καπιταλιστές όπως ο Σόρος, ο Ροκφέλερ καθώς και αρχηγοί της CIA. Από την Ελλάδα έχουν πάρει μέρος στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ο Κ. Καραμανλής, ο Γ. Παπανδρέου, ο Θ. Πάγκαλος, ο Γερ. Αρσένης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γ. Αλογοσκούφης, ο Κ. Μητσοτάκης, η Ν. Μπακογιάννη, επιχειρηματίες και άλλοι.
Τι συζητάνε όσοι παίρνουν μέρος στις συνεδριάσεις της Λέσχης το κρατάνε μυστικό. Δεν βγάζουν ανακοινώσεις. Όταν όμως κορυφαίοι εκπρόσωποι των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού, συνεδριάζουν, και μάλιστα κρυφά σαν κλέφτες, καταλαβαίνει καθένας ότι η μυστικότητα υπάρχει επειδή οι συζητήσεις των Μπίλντερμπεργκ αφορούν σχεδιασμούς σε βάρος των λαών. Ετοιμάζουν νέα χειρότερα μέτρα για τους εργαζόμενους.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Κ. Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, που διαρκώς κάνουν λόγο για διαφάνεια, ας πουν στο λαό τι συζητάνε τα τσακάλια του ιμπεριαλισμού που μαζεύονται στη Λέσχη, μια και οι ίδιοι γνωρίζουν. Το ίδιο οφείλουν να πουν και οι άλλοι στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που επίσης έχουν πάρει μέρος στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ας βγάλουν και από αυτό συμπεράσματα...
Από την ανακοίνωση του ΚΚΕ, 13 Μάη 2009
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.