Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αθήνας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της σε κινητοποίηση και μαζική συμμετοχή την Παρασκευή, 1η Μάη, στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει το σύνολο των εργαζομένων αντιμέτωπο με τα μεγαλύτερα αδιέξοδα που σώρευσε η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ και των διεθνών ομοϊδεατών της.

Οι μαζικές απολύσεις, η καλπάζουσα ανεργία, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων, η περιστολή κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η συρρίκνωση της παραγωγικής δομής της χώρας, αποτελούν τις σκληρές όψεις μιας ζοφερής πραγματικότητας.

Mίας κρίσης που έχει τη σφραγίδα του Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησης του.
Ωστόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, ζώντας στο δικό της κόσμο, αναζητά λύσεις σε νέες φοροεπιδρομές, σε νέες απορρυθμίσεις και ελαστικοποιήσεις, σε πολιτικές που διευρύνουν τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες.

Όλα αυτά θα βρουν την απάντηση τους στους δρόμους.
Όλοι μαζί θα διατρανώσουμε και τη φετινή Πρωτομαγιά ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια στις νεοφιλελεύθερες και αντιλαϊκές πολιτικές.
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε το δικαίωμα μας στην εργασία, το δικαίωμά μας στην ασφάλεια, το δικαίωμά μας στη ζωή.

Όλοι στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 1η Μάη 2009, στις 10.30 πμ.

πηγή: FaceBook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.