Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Φέουδο του καταλληλότερου και η ΚΥΠ, όπου βολεύει τις παρέες του. Ακόμη και ο “Ελεύθερος” ξεσπαθώνει σήμερα…

Ο Παυλόπουλος, προϊστάμενος του κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού της δεξιάς, έχει τώρα να τα βάλει και με υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ. αφού βόλεψε με διορισμούς στην ΚΥΠ, προσωπικούς φίλους του πρωθυπουργού, των φίλων του βουλευτών και ορισμένων πρωτοκλασάτων του ΠΑΣΟΚ.

Εκτίμησε ότι στρατολογώντας και ταΐζοντας τον «συνδικαλιστή παντός καιρού», θα μπορούσε να διατηρήσει την … «Υπηρεσιακή Ειρήνη», αλλά δεν του βγήκε.

Οι δημοκρατικοί υπάλληλοι κατάλαβαν το ρόλο αυτών που εμφανιζόταν ως εκφραστές του κ. Βενιζέλου (ενώ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μαζί του) και φυσικά τους πήραν είδηση και στο ΠΑΣΟΚ. Οι Νεοδημοκράτες υπάλληλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως κόβονται στις προσλήψεις αξιόλογοι άνθρωποι, με προσόντα και μάλιστα προτεινόμενοι από υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ προσλαμβάνονται κυβερνητικά στελέχη φίλοι του πρωθυπουργού, σύμβουλοι και γραμματείς ορισμένων υπουργών, που έχουν ήδη καλές δουλειές.

Πολλούς από αυτούς, ήδη το «
Ποντίκι» τους ξετρύπωσε και το «Καρφί» τους έδωσε φόρα καμπάνα στη δημοσιότητα.

Σήμερα, ο «Έλεύθερος», ναι διαβάσατε καλά, αφιερώνει ένα σαλόνι (σελ. 7-8), στην κατάσταση στην ΚΥΠ.

Μάλιστα δημοσιεύει και προσφυγές πολιτών που δεν προσλήφθηκαν!
Επιπροσθέτως, αναφέρεται και στη σιωπή ορισμένων στο ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να το ξεδιαλύνει άμεσα ο Γιώργος Παπανδρέου, με όσους βουλευτές του «παίζουν» παιχνίδι με ότι πιο μαύρο υπάρχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία.

Το «Μέτωπο» έντιμων υπαλλήλων της ΕΥΠ, δεν είναι διατιθέμενο να συνεχίσει τη θανατερή σιωπή που επιβάλουν διοίκηση και ο κολαούζος τους δήθεν συνδικαλιστής «παντός καιρού».

Δείτε ορισμένα κείμενα από τον σημερινό "Ελεύθερο", στους "Αδέσποτους"



* Από το Σάββατο 16 Μάη, το τμήμα παρακολούθησης των blogs της ΚΥΠ, απέκτησε ένα νέο γραφείο με αποκλειστικότητα το δικό μας blog…
Χαιρόμαστε που τους αρέσουν οι αναρτήσεις μας και τους υποσχόμαστε «δωράκια»… Σύντομα…
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.