Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η Δεξιά σε όλο της το μεγαλείο. Θέλουν να πολώσουν. Θέλουν να διχάσουν. Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα. Αρκεί να μη χάσουν.

Καραμανλής προχθές στη συνέντευξη Πρεντέρη:
"Καμιά φορά, ο χρόνος της Δικαστικής έρευνας δεν συμβαδίζει με τον πολιτικό...".
Έ όχι και "καμιά φορά" κ. Καραμανλή... ε, όχι και "καμιά φορά"...
Συνέχεια γίνεται. Ιδίως στα σκάνδαλα Βατοπεδίου, Siemens, Υποκλοπών, Δομημένων... όπου ακόμα να μάθουμε την όλη αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι μία. Το ότι "ο χρόνος της δικαστικής έρευνας δεν συμβαδίζει με τον πολιτικό" είναι κάτι αφάνταστα βολικό ιδίως τώρα που έχουμε εκλογές. Το επιδιώκετε και το χρησιμοποιείτε στο έπακρο.
Δύο πρόσφατα παραδείγματα στο βίντεο που μαρτυρούν το ότι σας συμφέρει αυτή η... καθυστέρηση:
α) Η απίστευτη καθυστέρηση των Ελληνικών Αρχών που... "ΑΝΑΓΚΑΣΕ" τα πουλάκια να την κάνουν για εξωτερικό.
β) Η απόκρυψη σημαντικών στοιχείων της δικογραφίας για το τι έγινε μετά το 2004 στο Δημήτρη Τσοβόλα, που είναι συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Κοινώς, μας φτύνει ο Καραμανλής κι εμείς νομίζουμε ότι βρέχει...

και δυστυχώς ανεχόμαστε και τον "Νέο Γκέμπελς της Ν.Δ."! Θηλυκός αυτή τη φορά...
Τραγελαφικός εντελώς. Απίστευτος προβοκάτορας αλλά και αστείος προπαγανδιστής.
Η Φεβρωνία Πατριανάκου...
Έκδηλη η αγωνία και το άγχος της να βρει κάτι (ό,τι να 'ναι) για να χτυπήσει τον Γιώργο, γιατί έτσι την διέταξαν.
"Ο Παπανδρέου το ένα, ο Παπανδρέου το άλλο. Ο έτσι, ο αλλιώς. Ο μπήξε, ο δείξε." Όλα όσα κατάφερε να βρει μπορείς να τα αποδομήσεις εντός 3 δευτερολέπτων. Όλα γελοία και καραμπινάτα ψέμματα. Αυτό σημαίνει ότι τελικά, ο Γιώργος πήγε πολύ καλά!
Και τους έχει αγχώσει αυτό...

Είναι αστεία η γυναίκα.

Πέρα από την πλάκα όμως, υπέπεσε και σε ένα πολύ βαρύ παράπτωμα, που εγώ το θεωρώ ποινικό αδίκημα. Την πατριδοκαπηλία.

Το άγχος τους φαίνεται περισσότερο από το ότι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την προβοκατόρικη ερώτηση του "λαγού" όπως αποδείχτηκε τελικά, Ευαγγελάτου, για μια δήθεν δήλωση του Παπανδρέου για τις μειονότητες. Μια δήθεν δήλωση που είχε κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και σε πολλά ακροδεξιά blogs εδώ και πολλούς μήνες πριν.

Εδώ και μέρες έχω εντοπίσει ότι άρχισαν πάλι τα πατριδοκαπηλικά τους. Το να χρησιμοποιείς όμως, μια συκοφαντία από ακροδεξιά και σκοτεινά blogs, μέσω του Ευαγγελάτου, για να μην φανεί ότι την βγάζεις εσύ, δεν είναι μόνο αισχρό, είναι και άνανδρο!

Η Δεξιά σε όλο της το μεγαλείο. Θέλουν να πολώσουν. Θέλουν να διχάσουν. Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα. Αρκεί να μη χάσουν.

Ε, δε θα τους κάνουμε την χάρη αυτή τη φορά!
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.