Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Θανατική ποινή στόν Θεόδωρο Τενέζο, γιατί ξεσκέπασε την πραγματική εξουσία στήν Ελλάδα.

Ο Θοδωρής Τενέζος μιλάει στην εκπομπή του Ν.Μάνεση Studio Alpha.
Σε μια άκρως δυνατή ομιλία του καρφώνει στον "αέρα"
τους πάντες και τα πάντα!


(Πρώτο από δύο αποσπάσματα), όπου ο Δ. Τσάτσος, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού* Δικαίου και συντάκτης του σημερινού Συντάγματος, εξηγεί γιατί δεν έχουμε αληθινή Δημοκρατία.
Σ' αυτό το απόσπασμα, εκφράζει τις σκέψεις του για την "ιδιωτικοποίηση" (με την ευρεία έννοια) του Δημοσίου. Μέσα από την επαγγελματοποίηση της πολιτικής και την κυριαρχία του οικονομικού παράγοντα (κράτος - επιχειρηματίας), τα δημόσια πράγματα, η πολιτική, μετατρέπεται αυτομάτως σε ένα αλισβερίσι μεταξύ επαγγελματιών.
===

===
(Δεύτερο από δύο αποσπάσματα), όπου ο Δ. Τσάτσος, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού* Δικαίου και συντάκτης του σημερινού Συντάγματος, εξηγεί γιατί δεν έχουμε αληθινή Δημοκρατία.
Σ' αυτό το απόσπασμα, μιλά για την χειραγώγηση των πολιτών, για την νοθεία (είναι σημαντικό ότι το θεωρεί παράγοντα, έστω και παραβλέψιμο!) και την μη γνησιότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
===
Διαβάστε επίσης:

Θανατική ποινή στον Θ.Τενέζο για το ξεσκέπασμα τής σάπιας εξουσίας των μεγάλων επιχειρήσεων.Η συνωμοσία της σιωπής μεγαλοεπιχειρηματιών-κυβέρνησης-ΜΜΕ. Ποια κανάλια ενημερώνουν για την Απεργία Πείνας.

Η απόλυτη ευθύνη για την θανατική καταδίκη τού Θεόδωρου


86 Ημέρες Απεργίας Πείνας τού Θεόδωρου Τενέζου σήμερα μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Ο Θεόδωρος Τενέζος προς τους δημοσιογράφους


*Edit: Ο Δ. Τσάτσος, ομότιμος καθηγητής "Συνταγματικού* Δικαίου", έγινε διόρθωση κατόπιν υποδείξεως αναγνώστη μας, αντί "Συνταγματολογίας"* από τη πηγή του video.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.