Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Αποσύρθηκε η τροπολογία της ντροπής

Αποσύρθηκε πριν από λίγη ώρα από την Βουλή η τροπολογία της κυβέρνησης που θα έδινε την δυνατότητα στους εκδότες να διαθέτουν το 2% του τζίρου τους, χωρίς παραστατικά.

Μια τροπολογία που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αρκετών γαλάζιων βουλευτών όπως αυτές του Α.Ρεγκούζα και του Μ.Κεφαλογιάννη.

Το θέμα ανέδειξε πρώτος ο Στέφανος Μάνος ενώ το μόνο εκδοτικό συγκρότημα που εναντιώθηκε στην ρύθμιση αυτή ήταν ο όμιλος Αλαφούζου ( Καθημερινή , ΣΚΑΙ ).

Η Νέα Δημοκρατία μέσα σε δυο μέρες διαπιστώνει με τον πλέον σκληρό τρόπο ότι έχει δεν διαθέτει στην ουσία την κυβερνητική πλειοψηφία που θα της επέτρεπε να περάσει τις τροπολογίες της αρεσκείας της και απέτυχε φυσικά να εξυπηρετήσει τους "αγαπημένους" της νταβατζήδες...

Σχετικά θέματα από "Παραπολιτική"

Και ο Ρεγκούζας θα ψηφίσει κατα της τροπολογίας της Νέας Δημοκρατίας για το 2%
Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η κοινότητα του Διαδικτύου...
Το σημερινό ρεπορτάζ της Καθημερινής για το 2% των ΜΜΕ
H πιο σημαντική τοποθέτηση των τελευταίων ημερών
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.