Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ερώτηση της κυρίας Περλεπέ για τα έργα των οδικών αξόνων της Εύβοιας.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, ζητά με νέα ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να κατασκευασθούν επιτέλους τα έργα στους οδικούς άξονες που έχει ανάγκη ο Νομός μας.


Μολονότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που δεσμεύθηκε ο Υπουργός στη συνάντησή του με τους φορείς για άμεση ένταξη και δημοπράτηση των έργων, η κωλυσιεργία από το ΥΠΕΧΩΔΕ συνεχίζεται και εύλογα οι πολίτες του Νομού μας αγανακτούν και δεν εμπιστεύονται τις κατά καιρούς «δεσμεύσεις» των αρμοδίων της Κυβέρνησης.


Η βουλευτής καλεί τον κ. Σουφλιά να ενημερώσει πλήρως για την πορεία των εντάξεων και των δημοπρατήσεων και να εκτελεστούν τα έργα του οδικού μας δικτύου που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Εύβοια.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.