Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Μάρκος Μπόλαρης: «Συγκυβέρνηση με τον κ. Σανιδά και ακύρωση των βουλευτών του επιλέγει ο κ. Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία!»

Ο Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Νομού Σερρών του ΠΑΣΟΚ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την σημερινή συζήτηση στην Βουλή για την δεύτερη δικογραφία που αφορά στον πρώην Υπουργό Αιγαίου κ. Παυλίδη:

«Η Νέα Δημοκρατία, αντί να στηρίξει το Κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη και να συμβάλει στην κάθαρση, επέλεξε μία ιδιότυπη συγκυβέρνηση με τον κ. Σανιδά, ώστε να αποτραπεί ή να καθυστερήσει όσο ήταν δυνατό η αποστολή φακέλων που αφορούσαν στην ενδεχόμενη εμπλοκή υπουργών σε έκνομες δράσεις! Και στην συγκεκριμένη υπόθεση το πέτυχε επί δύο χρόνια.

Από την στιγμή όμως που ο φάκελος ήρθε στην Βουλή, η Κυβέρνηση επιστρατεύει και πάλι την γνωστή επικοινωνιακή τακτική περί δήθεν σκανδαλολογικής αντιπολίτευσης. Όταν αυτή η τακτική δεν αποδίδει, απλώς απαγορεύει στους βουλευτές της πλειοψηφίας να παρίστανται στην Βουλή! Δηλαδή τους ακυρώνει!

Η απελπιστική για τα λαϊκά στρώματα πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους τομείς, οικονομία, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, δημόσια διοίκηση, δημόσια ασφάλεια συνδυάζεται με την έκνομη διαχείριση του δημοσίου πλούτου.

Στην υπόθεση που θα συζητήσει σήμερα η Βουλή, με αλλεπάλληλες έκνομες μεθοδεύσεις από την μία ζημιώθηκε το δημόσιο πάνω από 730.000 Ευρώ μόνο για μία μικρή ακτοπλοϊκή γραμμή. Την ίδια στιγμή κάποιοι εννοούμενοι της Κυβέρνησης ιδιώτες καταγγέλλεται ότι αγόρασαν το πλοίο που έκανε το δρομολόγιο αυτό, ακριβώς με τα χρήματα αυτά του Ελληνικού Λαού, τα οποία εισέπραξαν αδικαιολόγητα.


Μετά από το ανάχωμα που έστησε ο κ. Καραμανλής, το ποτάμι της κάθαρσης εξετράπη και έφερε την κόπρο του ...Αιγαίου στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου!»
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.