Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

113 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ : 5-6-2009 !!! ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΑ ;



Απίστευτο μοιάζει 113 μέρες ένας πολίτης να λειώνει στο κέντρο της Αθήνας και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Το εύκολο "άλλοθι" για όλους, πολιτικούς ΜΜΕ κλπ είναι η αμφισβήτηση. Δεν διανοήθηκε να παίξει θέατρο. Παλικαρίσια και αληθινά Προβάλει ατομικά και συλλογικά


Απίστευτο μοιάζει 113 μέρες ένας πολίτης να λειώνει στο κέντρο της Αθήνας σε πολιτική απεργία πείνας και να μην κουνιέται φύλλο.
Προβάλει ατομικά και συλλογικά αιτήματα, εκθέτει, προτείνει, αγωνίζεται. Το εύκολο "άλλοθι" για όλους ,πολιτικούς ΜΜΕ κλπ είναι η αμφισβήτηση.

-Στην αρχή αμφισβητήθηκε το δίκιο του. Για να έρθει ο φάκελος τής υπόθεσης στα κομματικά και δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και η απόφαση της μειοψηφίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού να δώσει την ολοκληρωτική απάντηση.
Έτσι προέκυψαν ερωτήσεις στη Βουλή, ακόμα και μαζικές επισκέψεις Βουλευτών.
-Τώρα αμφισβητείται η αλήθεια της απεργίας πείνας!

Ας βάλουμε σήμερα τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Θεόδωρος Τενέζος βρίσκεται στην 113 ημέρα μιας αληθινής Απεργίας Πείνας, όπως θα δειχθεί με επιστημονικά ιατρικά στοιχεία για μία ακόμα φορά εδώ.

Ο Θ. Τενέζος θα μπορούσε στους τέσσερις μήνες πού πέρασαν να παίξει θέατρο. Να πέσει δήθεν εξαντλημένος στο κρεββάτι, να σφραγίσει το στόμα του, να δεχθεί να πάει προσωρινά στο Νοσοκομείο προκειμένου να αποσπάσει τον ίκτο, να ζητήσει να μην ανακοινωθούν ιατρικά στοιχεία για να ανησυχίσει τούς κρατούντες.

Δεν έπραξε τίποτε από αυτά. Δίνει έναν αληθινό και έντιμο αγώνα ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ένα είδος πού τιμά όλους μας.
Η Πολιτική αυτή Απεργία Πείνας έχει πολύ σοβαρό περιεχόμενο για να μπορεί να ευτελισθεί με εκπτώσεις της παραπάνω μορφής
.

Στα ιατρικά τώρα:
-αντικειμενική απόδειξη ότι κάνει πραγματική Απεργία Πείνας είναι η εργαστηριακή απεικόνιση τού επιπέδου των ολικών λευκωμάτων στο αίμα του όπως και τής αιμοσφαιρίνης, τα οποία συνεχώς έχουν κατιούσα πορεία και βρίσκονται κάτω από τα κατώτατα φυσιολογικά όρια.

Παθολογικές τιμές βιοχημικών καί αιματολογικών εξετάσεων στίς 3/6/09

1.Oλικά Λευκώματα ορού: 5.8 gr/dl (Φυσιολογικές Τιμές 6.4-8.3 gr/dl )
2.Αιμοσφαιρίνη (HGB) : 13.3 gr/dl (Φυσιολογικές Τιμές 14.0-17.5 gr/dl )
3.Χολερυθρίνη Αμεση: 0.3 mg/dl (Φυσιολογικές Τιμές 0- 0.2 mg/dl )
Κλινική εξέταση
Απώλεια Βάρους: 37 kg .
Αρτηριακή πίεση 100/75 ,Σφύξεις 95/min HΚΓ κ.φ.
Ο Θεόδωρος Τενέζος εμφανίζει από 4ημέρου επεισόδια μυϊκών σπασμών.
Τού έχει δοθεί από μηνός αγωγή μέ βιταμίνες Β1,Β6,Β12 την οποία δεν είναι γνωστό αν λαμβάνει.
Οι λοιπές εξετάσεις βρίσκονται μέσα σε ανεκτά όρια.
- από το σύνολο των εξετάσεων δεν υπάρχει ένδειξη σοβαρού επηρεασμού της λειτουργίας των ζωτικών του οργάνων μέχρι τις 3-6-2009.
Εκτιμάται όπως ο Απεργός Πείνας πρέπει να εξετασθεί και να εκτιμηθεί κλινικά και πιθανόν περαιτέρω εργαστηριακά από ειδικούς άλλων ειδικοτήτων, όπως ειδικό παθολόγο και νευρολόγο.

Η ιατρικές αυτές εκτιμήσεις θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να προφυλαχθεί η υγεία του από ανήκεστες βλάβες και να αποφευχθούν αυθαίρετες, μη επιστημονικές ερμηνείες της εμφανιζόμενης αντίστασης τού οργανισμού του σε συνθήκες παρατεταμένης ασιτίας.

-με βάση τα παραπάνω αληθινά στοιχεία, κανένα άλλοθι, καμία δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί για την στάση όλων. Πολιτείας, ΜΜΕ κλπ.

Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.