Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

...και η ΟΝΝΕΔ Κομοτηνής στην Θεσσαλονίκη για να γεμίσει η άδεια Αριστοτέλους!!!

.
Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια. Ούτε ο Θεός τον ήθελε χθες τον Καραμανλή και άνοιξε τους ουρανούς για να μην τον ακούσει. Αλλά αυτός εκεί, τα γνωστά χαζά του, τις γνωστές παπαρολογίες μπροστά σε ένα στημένο κομματικό κοινό που με το ζόρι χειροκροτούσε!

Στην χειρότερη συγκέντρωση του Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη, αφού η πλατεία ήταν γεμάτη μετά βίας μέχρι την Τσιμισκή, ο κόσμος της συμπρωτεύουσας σνόμπαρε τον πρωθυπουργό!!!


Οι χειροκροτητές ήρθαν από αλλού.

Πιο συγκεκριμένα λεωφορεία από Έδεσσα, Βέροια, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Πέλλα, Κατερίνη, Καβάλα, Λάρισα, Κιλκίς, Σέρρες, Ξάνθη και οι δικοί μας της Κομοτηνής!!! Μέχρι από την Κομοτηνή κουβάλησαν κόσμο για να φαίνεται γεμάτο ένα μέρος της πλατείας Αριστοτέλους. Να σημειωθεί ότι από τις Σέρρες μόνο ναυλώθηκαν 50 λεωφορεία!!! Δείτε στο βίντεο τους νεολαίους της ΝΔ από την Κομοτηνή και τον πρόεδρο τους Αντώνη Γραβάνη…


Σχόλιο: Που είναι το κακό;

Μία εκδρομή έκαναν τα παιδιά στη συμπρωτεύουσα και τυχαία βρέθηκαν εκεί.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.