Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Αγωγή κατά της «Αυριανής» από τον Γ. Παπακωνσταντίνου


Αγωγή κατά της εφημερίδας «Αυριανή» κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό του. «147.000.000 ευρώ έδωσε στη Ζήμενς ο Παπακωνσταντίνου! Χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας ανάθεση», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυριανή», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παίρνοντας απευθείας "γραμμή" από τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, η εφημερίδα "Αυριανή", σήμερα, δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό άρθρο, το οποίο αναφέρεται σε εμένα», σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Παπακωνσταντίνου και προσθέτει:

«Έχω ήδη κινήσει διαδικασίες για άμεση κατάθεση αγωγής κατά της εφημερίδας, με στόχο την προστασία του ονόματός μου από άθλιες συκοφαντικές επιθέσεις. Θα εξαντλήσω κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου».

«Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παπακωνσταντίνου.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.