Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Καταδίκη του πραξικοπήματος από ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και Νεολαία ΠΑΣΟΚ


*Σχόλιο:

Τόσο σε πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους, αλλά πολύ περισσότερο σε απλούς πολίτες, συζητιέται η πλήρης απουσία του ΠΑΣΟΚ από ένα τέτοιο σημαντικό διεθνές γεγονός.


Κύκλοι του Ε. Βενιζέλου (αλλά και κύκλοι του κ. Λοβέρδο, σκιώδη υπουργό Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ ), επισημαίνουν ότι σε ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός, που ανατρέπει την παγκόσμια διεθνή νομιμότητα, όφειλε να εκφράσει θέση ο πρόεδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι όχι στέλεχος του κινήματος.


Κύκλοι του ΓΑΠ, επιρρίπτουν την ευθύνη στον κ. Λοβέρδο, που λόγω απουσίας του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό, όφειλε να διακόψει τις όποιες ασχολίες του και “διακοπές”.


Η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν υπήρχε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στα θέματα εξωτερικής πολιτικής το κίνημα θα μπορούσε να ενταχθεί στην ίδια ομάδα με τη Ν.Δ. στο ευρωκοινοβούλιο… (σίβυλλα)


Σχόλιο:

Εμείς τα είχαμε γράψει, χθές:

Γιώργο Παπανδρέου, τώρα μπορείς άφοβα να πάρεις θέση, έτσι κι αλλιώς σε πρόλαβε η Ντόρα... (H E.E. καταδίκασε το πραξικόπημα στην Ονδούρα).

Νάσος

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.