Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Απάντηση Καρατζαφέρη στη κίνηση Καραμανλή - Καλεί τους βολευτές της ΝΔ.

Συνεχίζει το κρεσέντο του ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Δεν θέλουν συνεργασία μαζί του κάποιοι στη ΝΔ; Ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκανε εκείνος τί τους είπε;
"Αν αισθάνεστε άσχημα και πιστεύετε ότι κινδυνεύει η βουλευτική Σας έδρα ή δεν θα είστε στα ψηφοδέλτια!!!!... εγώ και το ΛΑΟΣ είμαστε εδώ..

Και μάλλον έχει δίκιο ο άνθρωπος αφού, στην ίδια παράταξη ουσιαστικά ανήκουν ιδεολογικά, άσε που είναι και συγκάτοικοι της ίδιας πολυκατοικίας!!!!
Επικοινωνιακά.. απαντά αμέσως στην κίνηση της χθεσινή του Κώστας Καραμανλή στο Υπουργικό συμβούλιο.. μανούλα σ αυτά ο Καρατζαφέρης.. όχι παίζουμε!! τί τάχουμε τόσα χρόνια τα γαλόνια στον επικοινωνιακό τομέα.. τζάμπα;
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.