Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Η ΚΥΠ ανοίγει πόλεμο σ’ όσους υπαλλήλους δεν ανήκουν στο σκληρό πυρήνα της βαθιά μπλε δεξιάς και ακροδεξιάς. Σε λίγο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…


…για το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τους εμπνευστές των διώξεων και τον ρουφιάνο «συνδικαλιστή» παντός καιρού, που έβγαλε τη μάσκα!

Ακόμη κι αν για μια ακόμη φορά προχωρήσουν στα βρώμικα σχέδια τους να κατεβάσουν» αυτό το blog, θα τους βομβαρδίσουμε με 11 νέα blogs, πού ήδη έχουμε ετοιμάσει!
Θα αποκαλύψουμε, όχι μόνον τις διώξεις για την εδραίωση της ομερτάς και του παρακράτους, αλλά και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (με ονοματεπώνυμο) για το πώς κτίζουν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!
Οι ευθύνες της δημοκρατικής αντιπολίτευσης είναι τεράστιες. Η σιωπή, σήμερα δεν θα είναι συνενοχή, αλλά ΕΝΟΧΗ!
Θυμίζουμε:
Τον Απρίλη η ΚΥΠ έκανε προσλήψεις…
Σήμερα ετοιμάζεται για νέες προσλήψεις και ταυτόχρονα έχει αποφασίσει (με σφραγίδα και υπογραφές) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ όσων «δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της δημόσιας αυτής υπηρεσίας»
141 νεοπροσληφθέντες στην ΚΥΠ. «Αξιοκρατικά»… αλλά το παρακρατικό των 21 επιπλέον πως αιτιολογείται; (23 Απρίλη 2009)
ΚΥΠ, παρακράτος και κυβέρνηση καταλληλότερου έγιναν ρόμπες! Το «Ποντίκι» τους ξετρύπωσε, το «Καρφί» τους κάρφωσε στο ταβάνι! (15 Μάη 2009)
Η Βοιωτία απέκτησε υποψήφιο βουλευτή, που προσλήφθηκε στην ΚΥΠ! (16 Μάη 2009)
* Για την "ιστορία"...
- Τι δεν έχει επισημανθεί στη δράση του σημερινού παρακράτους. Πως ο Καραμανλής οργάνωσε το σημερινό παρακράτος! Ας θυμηθούμε…
- 250 ευρώ το μήνα αύξηση για όλους, ή μόνον για τους ΚΥΠατζήδες;
- Εθνική Υπηρεσία ή τρελοκομείο; (από ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ)- «Συνδικαλιστής» παντός καιρού και όλων των κομμάτων; Μόνον στο παράρτημα της Cia στην Αθήνα!
- Πας μη αμερικανοτσολιάς, τρομοκράτης… Οι “δημοκράτες” ΚΥΠατζήδες τι γνωρίζουν;
- Με τόσο «εθνικό έργο» να μην πάρουν κι αυτοί ένα επιδοματάκι; Άξιος ο μισθός του παρακράτους!
- Απαιτείται η άμεση διερεύνηση ύποπτων μεθοδεύσεων ΕΥΠ και Εισαγγελίας Εφετών που παραβιάζουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών με ασυνήθιστα υπερβολικό αριθμό αναιτιολόγητων αιτήσεων παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα (ΠΑΣΟΚ, 17 Δεκέμβρη 2008)
- Η ΚΥΠ "απάντησε" στον Αλαβάνο, αλλά όχι ακόμη στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
Το αυγό του φιδιού δεν θα «κρυφτεί» πίσω από το κλίμα τρομολαγνείας και την καθοδηγούμενη «στρατηγική έντασης» του δεξιού παρακράτους!
Τα "ένδοξα" έτη 1961, 1965, 1967, 1989... δεν είναι 2009!
Ρουφιάνοι, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…
* Στάθα, κατανοούμε ότι εσύ απλώς μας παρακολουθείς κι ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας… θα λέγαμε ότι σε συμπονούμε… αλλά έχεις -όσο και ο σύζυγος μεγαλοδημοσιογράφος- το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Το Σύνταγμα δεν μπορεί να είναι χαρτί υγείας κανενός πρακτορίσκου, κανενός κυβερνητικού στελέχους που δεν υπηρέτησε καν στρατιωτική θητεία (αυτό γιατί οι δεξιοί εμφανίζονται και υπερπατριώτες), κανενός στρατολογημένου από τη Cia χαφιέ, που το έπαιζε ΠΑΣΟΚ!
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.