Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Σε Μεγάλη εκλογική κινητικότητα ο Νομός Εύβοιας.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη μετέβη την Κυριακή 31/5 το πρωί, στο Νεοχώρι και παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη «Βρύση της Νικολέτας».

Σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου το βράδυ, η βουλευτής στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης για τις ευρωεκλογές, θα περιοδεύσει με κλιμάκιο του κόμματος, στην Αμάρυνθο και στο Γυμνό του Δήμου Αμαρυνθίων.

Σύμφωνα με σημερινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, η αεικίνητη βουλευτής Ευβοίας τονίζει:

«Συνεχής η κοροϊδία από τη Νέα Δημοκρατία, για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη με αφορμή την «τελετή θεμελίωσης» του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας από τον Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με τους αρμόδιους Υπουργούς της, ξεθεμελιώνουν συστηματικά επί πέντε χρόνια το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το έχουν οδηγήσει με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους στα όρια της κατάρρευσης.
Οι Ευβοείς, βιώνουν και αυτοί, την απαξίωση του τομέα της Υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την κάλυψη των υγειονομικών τους αναγκών, όλο και οξύνονται.
Η φιέστα θεμελίωσης του νέου Νοσοκομείου της Χαλκίδας από τον κ. Αβραμόπουλο, μια βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές, αποτελεί μια ακόμα εκδήλωση εντυπωσιασμού για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο, που καταντά πρόκληση για τους πολίτες του Νομού αφού, για μια ολόκληρη πενταετία, το έργο δεν προχώρησε μολονότι όλες οι σχετικές μελέτες ήταν έτοιμες από το 2004.

Σε επίσκεψή του στη Χαλκίδα τον Μάρτη του 2007 ο κ. Αβραμόπουλος είχε υποσχεθεί ότι η δημοπράτηση του έργου θα γινόταν τον Σεπτέμβριο του έτους εκείνου και ότι θα κατασκευαζόταν σε 36 μήνες.
Αυτό βέβαια δεν έγινε και η κοροϊδία συνεχίστηκε.
Σήμερα ο κ. Υπουργός δίνει νέες υποσχέσεις, που είναι όμως πάλι λόγια του αέρα, αφού δεν υπάρχει εγγεγραμμένο κονδύλι στον κρατικό προϋπολογισμό του 2009, για το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Τα ψέματα όμως της κυβέρνησης τελειώνουν.
Στις 7 του Ιούνη οι ψηφοφόροι θα θεμελιώσουν με την ψήφο τους την αλλαγή σελίδας για τη χώρα, καταδικάζοντας με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τη Ν.Δ. και την καταστροφική της πολιτική σε όλους τους τομείς και στον ευαίσθητο τομέα του Δημόσιου Υγειονομικού Συστήματος της πατρίδας μας.
Τελικά, το νέο Νοσοκομείο που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πάλι με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα κατασκευασθεί και θα παραδοθεί στους πολίτες».

Υπενθυμίζουμε και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας (σχετική ανακοίνωση εδώ):

Έκθετος ο Αβραμόπουλος για τις έως σήμερα επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη θεμελίωση του νοσοκομείου Χαλκίδας από τον υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σχολιάζει ότι οι προεκλογικές φιέστες των στελεχών της κυβέρνησης της ΝΔ δεν ακυρώνουν την ευθύνη τους για την εδώ και πέντε χρόνια εγκατάλειψη και απαξίωση των δομών υγείας στην Εύβοια, η οποία φέρει ανεξίτηλα την σφραγίδα τους.

Σημειώνει ακόμα ότι ο υπουργός είναι πολλαπλά έκθετος στην συνείδηση των Ευβοέων πολιτών για τις έως σήμερα επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες.

"Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε τις επιλογές της. Δεν επέλεξε να στηρίζει εμπράκτως τις δομές υγείας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τουναντίον επέλεξε να προσλάβει «αγροφύλακες» πληρώνοντας τα προεκλογικά γραμμάτια της. «Ρουσφέτια».

Οι Ευβοείς πολίτες στις 7 Ιουνίου θα κάνουν την δική τους επιλογή. Θα αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση της ΝΔ η οποία συσσώρευσε αδιέξοδα στο Νομό και στους πολίτες του, επιλέγοντας αλλαγή πορείας, επιλέγοντας ΠΑΣΟΚ" καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικό θέμα:

  • Νοσοκομείο Χαλκίδας μέσα σε δυο χρόνια υποσχέθηκε ο Αβραμόπουλος - "Θερμή" υποδοχή από τους εργαζόμενους www.servitoros.gr/news/view.php/23510/

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.