Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Ο Βουλευτής Β’ Θεσ/νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Χάρης Τσιόκας ερωτά:


22.06.2009

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΟΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕ.

22.06.2009
ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΟΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

Επίσης ο ίδιος βουλευτής συνυπογράφει μαζί με συναδέλφους του τις παρακάτω ερωτήσεις:

23.06.2009
ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛ.ΤΑ

22.06.2009
ΕΡΩΤΗΣΗ 31 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ " Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ".

19.06.2009
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ.

09.06.2009
ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Σχόλιο: Οι Βουλευτές μας παράγουν κοινοβουλευτικό έργο, απλά ΔΕΝ γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για αυτούς. Τα ΜΜΕ προβάλλουν ως γνωστόν τους δικούς τους με τις "γνωστές επιλογές" τηλεθέασης. Εμείς στηρίζουμε τις φωνές που αποκλείουν τα ΜΜΕ.

Νάσος.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.