Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Το χθεσινό μαγείρεμα της μετάδοσης του "Μαμαλάκη Πάκη"!!!


Έγραφε χθες ο Γιώργος Κρόγιας:

"Ο κόσμος έπεσε για ύπνο με ±2,5% και θα ξυπνήσει με ±4,5% !"

Ε, σας χρειάζεται ή δε σας χρειάζεται, όλους, ένας Πάγκαλος για να στρώσετε...;
Και τα έλεγε έναν μήνα πριν. . . Τι έλεγε;

- Focus στην Focus: "Θα έχετε παρατηρήσει όμως ότι υπάρχουν δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων, η RASS και η FOCUS, οι οποίες έχουν αναλάβει εργολαβία το ρόλο της αποτροπής γενίκευσης του νεοδημοκρατικού πανικού. Όσο γίνεται βέβαια... Κρατούν συστηματικά τη διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων σε "ελεγχόμενα επίπεδα" (κάτω και γύρω στο 3%) έτσι ώστε τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για "διαφορές που κυμαίνονται από 3 εώς 5%"...
- "Οι σουπιές και τα αβγά": "Αυτοί που κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή, ποινικοποιούν την φιλία! Πετάνε λάσπη με τον κουβά, για να καταφέρουν τι; Να χάσουν με κάτω από 3% στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με το επικοινωνιακό και προπαγανδιστικό "δόγμα" της Ν.Δ. .."

O Πάγκαλος είπε ότι "θα δούμε πολλά έως τις εκλογές από τις FOCUS, POCUS και... FIKI-FIKI"
Δηλαδή, μπορεί να δούμε ακόμη και ότι νικάει η Ν.Δ. Καθόλου απίθανο.
Χθες ο επικοινωνιολόγος του Καραμανλή το προανήγγειλε, προσπαθώντας να δημιουργήσει στο λαό αμφιβολίες για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας...

Αλλά καλύτερα ... Δείτε το video από το κανάλι του φίλου Γιώργου Κρόγια:

Επίσης...
Έγραψαν πολλοί για αυτό το χθεσινό μαγείρεμα της μετάδοσης του Μαμαλάκη Πάκη, ξεχωρίσαμε μία πολύ καλή αναφορά από το pressmme:

Ο εκλογο-μάγειρας Πάκης έκανε ότι μπορούσε. Το 6,5% το έκανε 4,5%-5% και μάλιστα στην επίσημη ροή του υπουργείου Εσωτερικών κρατάνε για μετά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα από την Β΄Αθηνών και τα αστικά κέντρα που ανεβάζουν την διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ώστε οι πολιτικοί αρχηγοί να κάνουν δηλώσεις με μια διαφορά της τάξης του 3% και όχι του 5%. Σύμφωνα με το... μαγειρείο του Μαξίμου, η ροή των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών στα εκλογικά κέντρα που θα ανοίξουν τη διαφορά, θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα! Τρομερό μαγείρεμα. Ο Πάκης εξέθεσε όλες τις μετρήσεις. Πάλι καλά που δεν έβγαλε πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία!...

Είναι θεμιτό ως ένα σημείο αυτό για τους ψηφοφόρους σας κύριοι της Δεξιάς παράταξης, μπορείτε ίσως να ισχυρισθείτε και για προηγούμενα του ΠΑΣΟΚ, αυτό όμως καταγράφεται και χρεώνεται και στη δική σας αμετροεπή κυβερνητική πορεία ως μεθόδευση και πραχτική.

Ίσως εδώ οι σκεπτόμενοι πολίτες που εκφράζονται στα κόμματα (με τα μικρότερα ποσοστά) να κατηγορούν το δικομματισμό για ίδια χοιρινή μούρη.

Ελπίζουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να βλέπουν τα παλιά τους και να ΜΗΝ τα εντάξουν ξανά στα καινούρια που ο λαός αρχίζει να τα ξεχνάει προσδοκώντας κάτι καλύτερο.

Η ενημέρωση από το υπουργείο είναι για όλους και ΟΧΙ επιλεκτικά με παραπλάνηση και εντυπώσεις. Τα αποτελέσματα τα ξέρατε από πολύ νωρίς, ακόμη και ο χατζηδεξιός Νίκος το κατάλαβε και απηύδησε . . .

Νάσος.

(Με σεβασμό στην Αλήθεια και την έγκυρη ενημέρωση των φίλων και αναγνωστών).
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.