Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Για αντιποίηση αρχής ο Ζησιμόπουλος...

Από το Stop Cartel

ΕΠΕΙΓΟΝ:
Μέ τή διαδικασία τού αυτοφώρου πρέπει να δικαστεί σήμερα ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρος Ζησιμόπουλος σύμφωνα μέ μήνυση πού κατέθεσε ο απεργός πείνας κ. Θεόδωρος Τενέζος σήμερα τό μεσημέρι, γιά τό αδίκημα τής νόσφισης εξουσίας (ο εν λόγω ιδιώτης πλέον, κατά την μήνυση, τέως πρόεδρος της Αρχής, λειτουργεί σαν πρόεδρος ενώ η θητεία του έχει λήξη από τίς 19-1-09 !,η δέ παράταση της θητείας του έγινε όταν πλέον ητο ιδιώτης).
Τό αδίκημα είναι αυτόφωρο. Η Αστυνομία η οποία έχει κληθεί αρνήθηκε αρχικά νά προβεί στή σύλληψή του ώς οφείλει σύμφωνα μέ τόν νόμο τή στιγμή δέ αυτή είναι σε επαφή με τόν Εισαγγελέα.

Σχετικά εδώ:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, του Θεοδώρου Τενέζου: Ενώπιον Παντός Αρμοδίου Δικαστηρίου και Πάσης Αρχής... Εξώδικη Δήλωση με Πρόσκληση και Διαμαρτυρία

Καταγγελία της Επιτροπής Αλληλεγγύης: "Αθετεί τη συμφωνία με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και τους Απεργούς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού."

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.