Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Δώστε στη δημοσιότητα τις επιστολές Μανώλη!...

Τις τρέμει η κυβέρνηση γιατί τον δικαιώνουν. Προ 15 μηνών είχε στείλει την πρώτη, όταν δεν υπήρχε καν θέμα Ανδριανού.
Τα παπαγαλάκια προσπαθούν να τον "πετσοκόψουν" και ο Μεϊμαράκης να τον ...καλμάρει. Θα τις δημοσιοποιήσει ο ίδιος μαζί με την παραίτησή του;
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Η κυβέρνηση αναγκάζεται να σταματήσει τη σπέκουλα σε βάρος του βουλευτή Γιάννη Μανώλη τον οποίο προσπάθησε, μέσα από "διαρροές" σε τηλεοπτικά και άλλα παπαγαλάκια της, να απαξιώσει μόλις έστειλε την επιστολή παραίτησης του στον Κ. Καραμανλή.
Στον επίλογο της επιστολής ο βουλευτής, όπως έγραψε ήδη το Press-gr ( διαβάστε εδώ), ξεκαθαρίζει ότι θα υποβάλει την παραίτησή του στις 9 Σεπτεμβρίου που θα αρχίσει το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής. Οι κυβερνητικοί "παπαγάλοι" προσπάθησαν να συνδέσουν την απόφαση αυτή με την επικείμενη υποψηφιότητα του πρωθυπουργικού εμπίστου Γ. Ανδριανού στην Αργολίδα.
Όμως η ουσία και η αλήθεια δεν είναι αυτή. Και δεν είναι διότι ο κ. Μανώλης είχε στείλει και άλλη επιστολή στον κ. Καραμανλή πριν από 15 μήνες όταν δεν υπήρχε στον ορίζοντα καν θέμα Ανδριανού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιεχόμενο και των δύο επιστολών είναι ιδιαίτερα σκληρό για τα κυβερνητικά πεπραγμένα σε πολλούς τομείς. Λέγεται μάλιστα ότι αν οι επιστολές αυτές δουν το φως της δημοσιοτότητας θα γίνει πραγματικός σεισμός. Οχι μόνο από αυτά που γράφει ο βουλευτής αλλά και γιατί κυρίως έχουν επιβεβαιωθεί, κατά τρόπο δραματικό, όσα έγραψε στην πρώτη επιστολή του. Ετσι, ο κ. Καραμανλής κινδυνεύει να μείνει εκτεθειμένος. Γι' αυτό και ο Β. Μεϊμαράκης ανέλαβε να "καλμάρει" σήμερα την κατάσταση αναγνωρίζοντας σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ότι...
ο βουλευτής έχει δίκιο σε ορισμένα σε αυτά που λέει.
Η πρόκληση λοιπόν είναι σαφής. Να δοθούν στη δημοσιότητα οι επιστολές του κ. Μανώλη για να μάθουμε τι γράφει. Μήπως γι' αυτό τις κρύβουν; Διότι φυσικά λένε ψέματα ότι μόνο ο κ. Καραμανλής γνωρίζει το περιεχόμενό τους. Καλύπτονται πίσω απ' αυτό για να "κρύψουν" το περιεχόμενό τους. Και προσπαθούν να λασπώσουν τον βουλευτή για αποπροσανατολισμό. Φαντασθείτε να είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του τι "πετσόκομα" θα του είχαν κάνει οι κομματικοί και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί.
Μήπως λοιπόν ο κ. Μανώλης πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα ο ίδιος τις επιστολές του προς τον κ. Καραμανλή; Να τις δώσει, αν όχι τώρα, μαζί με την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Η (τρίτη) επιστολή-βόμβα του Γιάννη Μανώλη!

Διαβάστε την ΜΟΝΟ στο Press-gr εδώ και εδώ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.