Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Σοφία Βούλτεψη: ο νέος Τράγκας; (Ευτυχώς που υπάρχει και η Κάτια Μακρή)

Νικήτας Καραχάλιος newstime

Στο δελτίο ειδήσεων του ALTER ψάχνουν να βρουν τον αντι-Τράγκα. Προσωρινά, τουλάχιστον, το ρόλο αυτό φαίνεται να τον αναλαμβάνει η κα. Βούλτεψη.

Δημοσιογράφος, με την απαραίτητη δόση γραφικότητας, "γαλάζιο παιδί", ζητείται από δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας προκειμένου να συμβάλλει ως αντίπαλο δέος σε συζητήσεις επιπέδου καφενείου. Κάπως έτσι θα πρέπει να αναζητούν το διάδοχο του Γ. Τράγκα στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. Η Σοφία Βούλτεψη, πρώην βουλευτής και νυν δημοσιογράφος, φαίνεται προς το παρόν η πλέον ενδεδειγμένη διάδοχος του αξεπέραστου Γιώργου Τράγκα. Είναι πάντως ομολογουμένως δύσκολη υπόθεση να βρεις διάδοχο της "βαριάς" δημοσιογραφικής κληρονομιάς και του επιπέδου (προπαντός αυτού) του κου Τράγκα. Ας πάρουμε μια πρώτη καλή γεύση από Σοφία Βούλτεψη λοιπόν...
Παρατίθεται απόσπασμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALTER της 9ης Ιουνίου (πρώτο και το δεύτερο είναι της 6ης Μαΐου)


Σχόλιο: Η σχολή Τράγκα!!!

Άξιος η διάδοχος!!

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.