Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Μαρία Σεφέρου είπε...

Λιγότερη κομματική εμπάθεια (μίσος), και περισσότερη ενημέρωση και αυτοσυγκράτηση θα σας προστάτευαν από το να εκτίθεστε με ανακρίβειες.

Δείτε εδώ:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=97989

Ποιος ήταν το 1976 πρωθυπουργός;

Δείτε κι εδώ: http://meropbird.blogspot.com/2009/06/blog-post_20.html

Διάλογος με τους αναγνώστες:

Αγαπητή Μαρία, ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" σέβεται και απαντά στους επώνυμους αναγνώστες του, πολύ δε περισσότερο με εσένα που η γραφή σου κοσμεί τις σελίδες μας. (Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα Άρθρα της Μαρία Σεφέρου).

Ο τίτλος δίκην κατηγορίας είναι αποδεκτός στο βαθμό που έχουμε αποδεχθεί παρόμοια κριτική και για τη δική σου αρθρογραφία. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ αποδεχόμαστε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για τις δημοσιεύσεις μας. Η δική μας ευθύνη είναι στην αρθρογραφία που υπογράφει ο υπεύθυνος του blog.

Στο θέμα αυτό οι συντάκτες είναι εκτός των δικών μας συνεργατών. Η ευθύνη όμως στο βαθμό της αναδημοσίευσης βαρύνει και εμάς στην ετικέτα αναδημοσίευσης η οποία έχει τίτλο: "ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ".

Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή το πρώτο σύνδεσμο που αναφέρεται σε άρθρο της Ελένη Παπαρόδου (αρχιτέκτων) με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα.
Στο δεύτερο σύνδεσμο επίσης βλέπουμε το γνωστό οραματιστή της δεξιάς να "συλλαμβάνει το σχέδιο για τη δημιουργία του νέου Μουσείου της Ακρόπολης" όπως και της ΕΟΚ και η υλοποίηση να γίνεται από άλλους.

Το σκεπτικό σου αδικεί τον ορθό λόγο. Δηλαδή η πρόθεση του εγγονού να τα βάλλει με τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες (σήμερα γνωρίζουμε ότι τους έχει αγκαλιάσει), αν . . .
αν λέω μία άλλη κυβέρνηση στο μέλλον (λίγο δύσκολο αυτό, αλλά ξαναλέμε αν...) χτυπήσει αυτά τα συμφέροντα η επιτυχία θα ανήκει στους συνδαιτυμόνες κοψιδοφάγους του Μπαιρακτάρη;

Αν επίσης στα παραπάνω συνεκτιμήσουμε και τον μένος Τατούλη να καταγγείλει το 2003 και τη κωλοτούμπα του ως υφυπουργού:

"Ο βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Τατούλης, μετά την έναρξη των εργασιών αντιστήριξης του κτηρίου, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά, με αποτέλεσμα να ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος εναντίον μελών του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη μελέτη, η οποία θεμελιώνεται δήθεν στην καταστροφή αρχαίων αντικειμένων."

Τότε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για προθέσεις και υλοποιήσεις.

Έχουμε αναφέρει τη αμετροέπεια Χατζηγάκη στη Βουλή και την έπαρση ορισμένων της δεξιάς παράταξης. Αυτό που πρέπει να αναγνωριστεί από όλους είναι η θέση που έχει πάρει από την αρχή ο νέος υπουργός πολιτισμού.

Το αν από όλα αυτά προκύπτει εκ μέρους μας κομματική εμπάθεια (μίσος), τότε καλά μας κατηγορείς ότι "εκτίθεστε με ανακρίβειες".

Νάσος.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.