Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Διεθνές Συμπόσιο – International Symposium: Ιερουσαλήμ (10)

.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις για τη Παλαιστίνη.
Η παρουσία του Γραμματέα της Κώστα Πανταζή είναι πάντοτε διακριτή και ελπιδοφόρα για τη συνέχιση του έργου του Ανδρέα Παπανδρέου.

[ Στη (μέση, ανυποψίαστη φωτογράφηση), με τον Ιταλό Γερουσιαστή Φερνάντο Ρόσσι (δεξιά) και τον συντονιστή του Διεθνούς Συμποσίου Νίκο Κλειτσίκα (αριστερά). ]

Εντύπωση προξένησε η απουσία μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συμπόσιο.

Το κενό αυτό το συμπλήρωσε με το χαιρετισμό του, ο Κώστας Πανταζής.

Παρά τη κούρασή του από ταξίδι που είχε από τη συμπρωτεύουσα η παρουσία του ήταν έγκαιρη και εποικοδομητική.










Η οργανωτική επιτροπή τον τίμησε με μία θέση στο πάνελ, του Διεθνούς Συμποσίου, και στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά στη σύσταση του ψηφίσματος, το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό από όλα τα συμμετέχοντα μέλη με ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Η ελπίδα αυτού του τόπου είναι η νεολαία της.

Με τη συμβολική κίνηση αυτή του Γραμματέα, της χθεσινής έμπρακτης συμμετοχής στο Διεθνές Συνέδριο, έδωσε αξία στο όραμα και νόημα στη πράξη, (με ευκαιρία και τη σημερινή επέτειο της μνήμης του Ανδρέα), αφού εκπροσώπησε επάξια όλες τις απουσίες και έδωσε το μήνυμα ότι μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε. . .

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.