Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Διεθνές Συμπόσιο – International Symposium: Ιερουσαλήμ (5)

.
Μετά τη συγκλονιστική ομιλία του Γιώργου Αναστόπουλου εκπροσώπου της
"Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας"(Τμήμα Ελλάδος) το λόγο σύμφωνα με το Πρόγραμμα του Συμποσίου, είχε ο βουλευτής, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδος - Παλαιστίνης και π.Πρόεδρος της της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης του οποίου η απουσία έκανε αίσθηση στην αίθουσα.

Μετά τη πρώτη αυτή αίσθηση, ο Γιώργος Αναστόπουλος, διάβασε επιστολή χαιρετισμό του ιδίου, με την οποία ΔΕΝ εξηγεί τη Μη παρουσία του, αλλά αναφέρεται γενικά ότι "λυπάται που ΔΕΝ μπόρεσε να παραστεί". Η γενναιότητα αυτή να στείλει τουλάχιστον και αυτή την επιστολή μπορεί να μας καθησυχάσει, όπως και τον "Επισκέπτη της Ραμάλα" το βράδυ των εκλογών. Ακούστηκαν πολλά... εμείς μένουμε στην επιστολή και την αναδημοσιεύουμε ως γνήσια αφού φέρει τη προσωπική του υπογραφή:

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.