Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Έγκλημα που απαιτεί τιμωρία, η διεθνής κοινή γνώμη τι λέει για αυτό το νέο είδους χημικό πόλεμο;


L'accusa della polizia di Gaza: 'Israele introduce droga dai valichi di confine'.


Χθες η αστυνομία της Γάζας συνέλαβε λαθρέμπορους με ποσότητες ναρκωτικών!

Οι ισραηλινοί επέτρεψαν σε ένα φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια να εισέλθει στη Γάζα, από το ισραηλινό συνοριακό φυλάκιο ‘Erez’.
Η αστυνομία της Γάζας έκανε έλεγχο στο φορτηγό, μιας και ήταν περίεργο να εισέρχεται βοήθεια από ισραηλινό πέρασμα και ανάμεσα στα τρόφιμα ανακάλυψε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών!
Ανακρινόμενοι οι λαθρέμποροι (έτσι παρουσιάστηκαν αρχικώς) ομολόγησαν ότι τους προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες η ισραηλινή μυστική υπηρεσία…
Ο Islam Shahwan, εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Γάζα, επισήμανε: «Τα ναρκωτικά είναι μια από τι μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κατοχικές δυνάμεις για να χτυπήσουν το εσωτερικό μέτωπο στη Γάζα και να προσελκύσουν συνεργάτες στη μυστική υπηρεσία του Ισραήλ…».
Τα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, όπως κι αυτά της Αιγύπτου, είναι κλειστά για την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά ελεύθερα για τα ναρκωτικά!
Η ανωτερότητα της ράτσας και του πολιτισμού των δολοφονών σιωνιστών!
Πηγή: INFOPAL

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.