Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Συνεχίζει να απαξιώνει η κυβέρνηση τον ΟΠΑΔ. Απλήρωτοι γιατροί και φαρμακοποιοί



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα, 6.7.2009

Θέμα: «Συνεχίζει να απαξιώνει η κυβέρνηση τον ΟΠΑΔ. Απλήρωτοι γιατροί και φαρμακοποιοί».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε για μια ακόμη φορά ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία της Κυβέρνησης προς τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ, προς τους φαρμακοποιούς και προς τους ασφαλισμένους στον Οργανισμό, που απαξιώνεται συνεχώς στη λειτουργία του.

Η κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους γιατρούς του ΟΠΑΔ επί μήνες, αφού πολλοί δεν έχουν πληρωθεί για την εργασία τους από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όπως επίσης παραμένουν απλήρωτοι και οι φαρμακοποιοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις συνταγές που εκτελούν.

«Η κυβέρνηση, αντί να στηρίξει οικονομικά τον Οργανισμό και να εξορθολογήσει τη λειτουργία του, τον υποβαθμίζει συνεχώς και επιχειρεί περικοπές στις παροχές και στις καλύψεις προς τους ασφαλισμένους.

Αντί να πληρώνονται έγκαιρα οι γιατροί του και να εξοφλούνται άμεσα οι φαρμακοποιοί, τα διαστήματα που καθυστερούν οι πληρωμές γίνονται όλο και μεγαλύτερα.

Επί τέλους η καταστροφική αυτή πολιτική προς τον ΟΠΑΔ και σε βάρος των συμβεβλημένων γιατρών, των φαρμακοποιών, των υπαλλήλων του οργανισμού και των ασφαλισμένων πρέπει να σταματήσει», υπογραμμίζει η κυρία Περλεπέ.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.