Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η επιστολή και όλη η αλήθεια για τον Μ. Τ.


Η απάντηση του δημοσιογράφου Σ.Γκιόλια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο είναι η παρακάτω:
"Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι ο Μάκης έχει το ακαταλόγιστο".
Για τους γνωστούς λόγους.

1).ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ και δημοσιοποίησα επιστολή με την οποία τον ευχαρίστησα για την πολυετή συνεργασία μας. Είναι πέρα για πέρα ψευδές να λέει ότι με απομάκρυνε από τις εκπομπές γιατί πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν έγινε (όχι ότι το αντίστροφο θα ήταν κακό για μένα, αλλά δε συνέβη ποτέ). Του θυμίζω ότι όταν έκανα την σύσκεψη στο γραφείο και παραιτήθηκα ήταν 28 Οκτωβρίου και ο Μάκης απουσίαζε στην Θεσσαλονίκη. Το χειρότερο γι αυτόν είναι ότι ΌΛΟ το γραφείο γνωρίζει ότι ψεύδεται. Ακόμα και ο ίδιος του ο γιος Κωσταντίνος, που ήταν παρών όταν έκανα τη σύσκεψη και τους εξήγησα το λόγο της αποχώρησής μου. Ας τον δει στα μάτια όπως και όλο το γραφείο και ας του πούνε ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Έστω και ένας!
Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι γνωστοί και αφορούν στην μη ηθική στήριξη μου όταν με καθύβριζαν με συκοφαντικά σχόλια συνεργάτες του φίλου του Νίκου Χατζηνικολάου..
Παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκα μου ζήτησε να γυρίσω τόσο ο ίδιος όσο και δ/ντης του καναλιού Κ.Σφαέλος τον οποίο και ευχαριστώ. Δε δέχθηκα για λόγους ηθικής τάξεως. Όταν κάποιος συγγενής και συνεργάτης σου βάζει διαφημίσεις που θα έπαιρνε από τον Χατζηνικολάου πιο πάνω από τους ανθρώπους του, για μένα δεν υπήρχε λόγος να...συνεχίσω. Όπως και η όλη συμπεριφορά του την οποία δεν θέλω τώρα να αναλύσω. Κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται.

Όταν παραιτήθηκα (τον ενημέρωσα λίγες ημέρες αργότερα σε επίσκεψη μου στο σπίτι του) όλα έκλεισαν καλά. Αλλά ξαφνικά άρχισα να δέχομαι ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ επιθέσεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Μια περίεργη εμμονή προς το πρόσωπό μου.

Ένα απίστευτο παραλήρημα που μοιραία θα τον οδηγήσει στην δικαιοσύνη.
Ακόμα περιμένω να με βγάλει στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής όταν ζήτησα να παρέμβω τηλεφωνικά για υπαινιγμούς που άφησε για παραδικαστικό!
Όλο το γραφείο γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έκοψα ή δεν έκρυψα θέμα που μου έδιναν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και ο Μάκης. Άλλωστε, θα ήταν ανόητο. Αφού θα γνώριζαν από πρώτο χέρι ότι καλύπτω θέμα πως θα το έκανα; Ακόμα και τώρα που οι δημοσιογράφοι είναι στην εκπομπή του (και άρα έχει το αβαντάζ να τους πιέσει), τον προκαλώ να τους ρωτήσει αν κόπηκε ποτέ θέμα τους!

Το θέμα στο οποίο αναλώνεται χωρίς στοιχεία είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Δε γνωρίζω και δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Γιοσάκη σε αντίθεση με τον Μάκη ενώ ήμουν ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του Γιοσακη στην υπόθεση που είχαμε μαζί του όταν ο Μάκης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπως συνηθίζει να κάνει. Μάλλον αυτό το ξέχασε.
Προκαλώ τον δικηγόρο του Γιώργο Αγιοστρατίτη να μας πει πότε τον επισκέφθηκα στο γραφείο του με ανθρώπους του παραδικαστικού (ήμαρτον από που τα βγάζει αυτά και τα γράφει;) για να του ζητήσουμε κάτι. Ο Γιώργος Αγιοστρατίτης γνωρίζει ότι το περιστατικό είναι ανύπαρκτο και γι αυτό δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση παρότι δικηγόρος του Μάκη.

Είναι άκρως συκοφαντικό και μάλλον υποτιμητικό για τον ίδιο να λέει ότι ακολούθησα υπόγειες διαδρομές όταν επί 17 χρόνια ήμουν διάφανος και το γνωρίζουν όλοι όσοι ενεπλάκησαν με τις εκπομπές.

ΠΟΤΕ δεν υπήρξε καταγγελία σε βάρος μου και η συνεργασία με τους δημοσιογράφους ήταν άψογη.
Γι αυτό και θα ήθελα να επαναλάβω και πάλι αν υπάρχει έστω και μια καταγγελία από δημοσιογράφο (περίπου 500 πέρασαν από το γραφείο στα 17 χρόνια) να την καταγράψει.Έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι. Γιατί δεν κάνει απλές ερωτήσεις στους δημοσιογράφους του γραφείου του και να τις αναρτήσει στο portal του;

Το παραδικαστικό ξεκίνησε από έρευνα που κάναμε ελάχιστα παιδιά στο γραφείο όταν ο Μάκης απουσίαζε. Να του θυμίσουμε ότι η αρχή έγινε με ρεπορτάζ του Ανδρέα Μπελεγρή και του Μάνου Κακλαμάνου; Να του θυμίσω ότι κάναμε απανωτά ραντεβού με άνθρωπο που ήθελε να κάνει καταγγελίες ΜΟΝΟ στον Μάκη και κάθε μέρα τον πιέζαμε να μιλήσει σε εμάς επειδή ο Μάκης δεν ασχολιόταν; Ας ρωτήσει πλέον τον καταγγέλοντα, που τον κουράσαμε και γίναμε φορτικοί όταν του ζητούσαμε στοιχεία και κασέτες για τον Γιοσάκη και την Τόνια Ηλία. Μιλάμε για γεγονότα που τα επιβεβαιώνουν οι δημοσιογράφοι που δούλευαν τότε στο γραφείο.
Μάλλον συγνώμη θα πρέπει να ζητήσω από τους δημοσιογράφους της εκπομπής για την ασφυκτική πίεση που τους ασκούσα να προχωρήσει το θέμα των εκπομπών του παραδικαστικού και να βγει πρώτη εκπομπή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και να πάει μέχρι το καλοκαίρι. Αυτά είναι γνωστά στο γραφείο αλλά άγνωστα στον Μάκη που δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Δυστυχώς ο Μάκης δεν μπορεί να γνωρίζει ότι ο μισθός που παίρνω είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από αυτόν που είχα στην εκπομπή του και ήταν καθαρά δική μου επιλογή για να μη θεωρηθεί ποτέ (και να που δικαιώθηκα) ότι έφυγα γιατί είχα κλείσει να πάω να εργαστώ σε άλλο κανάλι. Ούτε αυτό το γνωρίζει. Άρα καταρρίπτονται τα παραμύθια με τις συνωμοσίες σε βάρος του από μένα ή τον κ.Κοντομηνά. Η επίθεση που έκανε στον επιχειρηματία ήταν εκβιαστικού τύπου για να πάρει τα χρήματα από πρόστιμο που όμως βάσει συμβολαίου δεν δικαιούταν να πάρει από τον συγκεκριμένο. Μπορώ να το γνωρίζω προσωπικά γιατί ο Μάκης ήθελε να επικοινωνώ με τον κ.Κοντομηνά (όπως έκανα σε όλες τις υποθέσεις σαν ...νταντά του) για να πληρώσει το πρόστιμο. Όταν αυτό δικαιολογημένα δεν γινόταν (δυστυχώς το είχα πει και ΤΟΤΕ ότι το συμβόλαιο ήταν σαφές) ξεκίνησε την επίθεσή του. Μακάρι να έλεγε άλλα το συμβόλαιο αλλά η αλήθεια είναι μια.

Ουδεμία σχέση έχω με τον Θέμο Αναστασιάδη. Για την ακρίβεια δεν έχω μιλήσει ΠΟΤΕ μαζί του από την ημέρα που συγκρούστηκαν μέχρι και σήμερα. Άρα άλλο ένα ψέμα που καταρρέει.

Θα ήθελα να αποδείξει ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του troktikou και μακάρι να γίνει άρση του απορρήτου. Αν όμως αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι θα μας αδειάσει τη γωνιά(να κάνει άλλο επάγγελμα που χρειάζεται έναν άνθρωπο όπως π.χ. σκιτσογράφος); Δεν θέλει μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι τα κάποια από τα παιδιά- blogger του troktikou τα γνωρίζω. Άλλους πάλι όχι. Δεν τους έχω δει ποτέ. Όπως και πολλούς άλλους bloggers σε όλη την Ελλάδα. Είναι παράνομο ή ποινικοποιούνται πλέον και οι φιλικές σχέσεις; Ούτε αυτό σε καλύπτει Μάκη;

Όσο για το περιβόητο video είναι σαφές στους γνωρίζοντες ότι λέει ψέματα γιατί πολύ απλά ο Μάκης δεν έκανε ποτέ συσκέψεις παρά μόνο 1 ώρα πριν τις εκπομπές. Άρα δε βρεθήκαμε ποτέ να μιλήσουμε για τον κ.Μίχαλο. Γνωρίζω, όμως, ότι επικοινώνησε μαζί μου ο Μάκης και μου ζήτησε να μην παίξει το θέμα για τους γνωστούς πλέον λόγους. Όπως μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αργότερα πήγα ο ίδιος στο γραφείο του κ.Μίχαλου και πήρα τα έγγραφα που είχε έτοιμα κατά του Θέμου Αναστασιάδη. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπερασπιστώ τον Θέμο Αναστασιάδη αλλά οφείλω να πω την αλήθεια. Άλλωστε αυτήν είπα και στα δικαστήρια όταν με ρώτησαν για ό,τι με ρώτησαν οι ανακριτές.

Εύλογο θα είναι το ερώτημα γιατί δεν μίλησα τότε; Δυστυχώς για τον Μάκη του τα είχα πει όπως και προέβλεψα τη θλιβερή συνέχεια που θα είχε. Δε διαψεύστηκα και στην νέα πορεία που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια θα μείνει μόνος. Αυτό θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια.
Απέλυσε συνεργάτη του γραφείου του(επί 12 χρόνια)επειδή είχε την εντύπωση ότι την είχα παραγωγή στην ραδιοφωνική εκπομπή μου. Τελικά, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι έκανε λάθος αλλά ουδέποτε της ζήτησε συγνώμη ή την επαναπροσέλαβε.

Λυπάμαι πραγματικά για την κατρακύλα του (sic)και ελπίζω να βρει κάποιο εμπόδιο και να σταματήσει. Δεν θα αναρωτηθώ αν χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας γιατί γιαυτό αποφάνθηκαν οι ειδικοί το 1983. Καταλήγω έτσι οργισμένος από τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ του που μόνο δόλο κρύβουν και βέβαια θα αποδειχθούν ΌΛΑ στα δικαστήρια στα οποία όπως πάντα δεν θα δώσει το παρόν. Αλλά τότε θα είναι αργά για εκείνον.

Τα περί διαπλοκής μπορεί να μας τα πει ο ίδιος όταν απαγόρευε να βγάλουμε οποιοδήποτε θέμα για τον Αλογοσκούφη λόγω της υπόθεσης που είχε ο Κουρής με τα εικονικά τιμολόγια. Τότε του πρότεινα να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ από τον σταθμό. Όπως κάναμε πάντα ως ομάδα. Αλλά τελικά επικράτησε ο νέος ...αέρας στην ζωή του και τα έξοδα που είχε για να πληρώνει τα δάνεια του σπιτιού του.

Προσωπικά αποχώρησα από την εκπομπή του όταν είχα δάνεια και όταν δεν είχα κλείσει συμφωνία με κανέναν σταθμό. Δε συνηθίζω να εργάζομαι τζάμπα γι αυτό θα είμαι πάντα έμμισθος όπου βρίσκομαι, όπως και ο Μάκης αλλά και κάθε δημοσιογράφος. Η διαφορά μας είναι ότι έχω το κεφάλι ψηλά σε αντίθεση με τον ίδιο που έχει καταδικαστεί για συκοφαντικές δυσφημήσεις (όχι σε video αλλά σε προσωπικά του σχόλια) όπως και τα αφεντικά του που είναι καταδικασμένοι σε δεύτερο βαθμό και διώκονται σοβαρά αδικήματα. Αυθαίρετα, παραποιήσεις εγγράφων, εμπλοκή σε σκάνδαλα με εικονικά τιμολόγια και ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών). Με αυτούς θα ασχοληθεί ποτέ; Ή μήπως έχει ξεχάσει ότι με παρακαλούσε με τον Θέμο στο γραφείο του (στο "Πρώτο Θέμα" - ημέρα Παρασκευή την μοναδική την εβδομάδα που πήγαινε) να μην ξαναγράψω τίποτα σε βάρος του Μίνωα Κυριακού στην αθλητική εφημερίδα που εργάζομαι.
"Θα χάσουμε τη δουλειά μας" ήταν η χαρακτηριστική του έκφραση. Και θα θυμάται επίσης ότι δεν έκανα πίσω. Όχι για μένα. Για τους ...φουκαράδες τους αθλητές.

Υ.Γ: Όπως βλέπει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ό,τι αναφέρω το υπογράφω και δεν κρύβομαι πίσω από καμία ανωνυμία. Είναι ξεκάθαρα τα γεγονότα και δε χρειάζεται να βάζουμε κουκούλες. Αντίθετα, ο Μάκης δεν υπογράφει το ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ, αλλά αόριστα βάζει κείμενο συντακτών στην εκπομπή. Μακάρι να έβλεπα και τις υπογραφές και όσοι τις έβαζαν να με κοιτούσαν και στα μάτια.

Y.Γ 2: Πως μπορεί να υπογράφουν άνθρωποι του portal που δεν με γνώριζαν αφού δεσυνεργάστηκα ποτέ μαζί τους και πως κάποιοι νέοι δημοσιογράφοι που δεν έχουν ζήσει την συγκεκριμένη ιστορία! Όποιος θέλει να πει κάτι πιο συγκεκριμένο ευχαρίστως...

Υ.Γ3 : Πως αλλάζουν οι καιροί. Τώρα έγινα ο κ.Γκιόλιας και έγινες ο Μάκης. Μέχρι τον Οκτώβριο όλα ήταν ανάποδα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Σχόλιο: Η παραπάνω απάντηση αναρτήθηκε για λόγους συμπαράστασης στο Σωκράτη Γκιόλια. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στο Σ. Γκιόλια, ο οποίος υβρίζεται από τον περιβόητο και πασίγνωστο, " Μάκη..."

Η διαμάχη αυτή, που άρχισε πριν 3 χρόνια, πιθανόν να ακολουθήσει και τη δικαστική οδό, προσωπική άποψη ΔΕΝ έχουμε ως ιστοχώρος και ΔΕΝ θα πάρουμε θέση.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φιλοξενούμε απόψεις του Σωκράτη Γκιόλια για την ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η "άλλη άποψη" έχει υπερκορεσθεί σε επανάληψη των γνωστών ύβρεων, σε σημείο που ο Σωκράτης να μας γίνεται πολλαπλάσια συμπαθής, αν και ΔΕΝ γνωρίζουμε προσωπικά τον άνθρωπο.

Το ότι βλέπουμε τη συμπεριφορά του κατηγόρου του και την εν γένει πορεία του, θεωρούμε ΟΧΙ μόνο δεδομένη την υποστήριξη μας στον Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και ηθική υποχρέωσή μας.

Σωκράτη Κουράγιο!!! ελπίζουμε να δικαιωθείς μια μέρα, άνοιξες έναν δρόμο αρκετά δύσκολο στον οποίον λίγοι μπορούν να σε ακολουθήσουν. Σου ευχόμαστε καλή δύναμη και να αντέξεις μέχρι το τέλος.

Νάσος.

ΥΣ:

Άλλο πάλι και αυτό ρε Μάκη;


Mας έστειλε κάτι συμπληρωματικό για τον Μάκη ο πρώην αρχισυντάκτης του και επειδή είναι γαργαλιστικό είναι κρίμα να μην το αναφέρουμε. Δεν το προσθέτουμε στην μεγάλη επιστολή και δείτε το γιατί:
Λέει ο ... "Συμπληρωματικά θα ήθελα να αναφέρω για ένα θέμα που υπαινίχθηκε στις εκπομπές του και του προτείναμε οι συνεργάτες του να ξεκινήσει την περσινή σεζόν αλλά ο ίδιος δεν θέλησε. Αφορά στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Γνωρίζει αυτός ποιο θέμα εννοώ και το οποίο κατάπιε"
Σ.ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Troktiko:
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.