Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Σήμερα το πρωί η απολογία Τσουκάτου


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης η απολογία του Θ. Τσουκάτου στον ανακριτή για την υπόθεση της Siemens. Οι κατηγορίες εις βάρος του αφορούν στο ποσό του 1 εκατ. μάρκων, που φέρεται να έλαβε το 1999 από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.
Ο κ. Τσουκάτος υποστηρίζει ότι το ποσό το είχε παραδώσει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον συνήγορό του Δ. Γκούσκο, ο εντολέας του θα ζητήσει κατ' αντιπαράσταση εξέταση ενώπιον του ανακριτή με τους τότε ταμίες του κόμματος.

Οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν στον ανακριτή την Τρίτη δήλωσαν εξερχόμενοι του ανακριτικού γραφείου ότι κατέθεσαν στον τα ίδια πράγματα που είχαν υποστηρίξει και στον εισαγγελέα κ. Αθανασίου: ο κ. Τσουκάτος τότε έδινε χρήματα στα ταμεία του κόμματος προερχόμενα από εισφορές και ως εκ τούτου δεν μπορούν να γνωρίζουν αν το επίμαχο ποσό κατατέθηκε στα ταμεία και υπό ποία μορφή.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.