Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Φευγάτος Τριανταφυλλίδης: Η Kύπρος κείται μακράν

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - Οι ένοχοι πολιτικοί και ο βρώμικος ρόλος του Αβέρωφ.









Η προδοσία της Κύπρου,

όλη η αλήθεια


Στο βίντεο αυτό παρουσιάζεται η αλήθεια για το ποιος φταίει για την προδοσία της Κύπρου. Ποιος κάλεσε τους Τούρκους και ποιος δεν βοήθησε τους Κύπριους και τους Έλλαδίτες στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια.

.

Πως στήθηκε η διχοτόμηση της Κύπρου...Ήταν όλα συμφωνημένα...



>Περισσότερα εδώ<

... Αλλά ως λαός ξεχνάμε εύκολα και συγχωρούμε τους εφιάλτες μας.
Η αμνησία, είναι το εθνικό μας σύνδρομο... κάτι σαν αλτσχάιμερ.

Παραθέτουμε παρακάτω το Ντοκουμέντο:
"Οι απόρρητες συνομιλίες του Καραμανλή με Φόρντ-Κίσινγκερ" και τη συνέχειά του, "Αποκαλυπτικό: Νέα Απόρρητα έγγραφα για το ρόλο του Κίσινγκερ"
Ελλάδα - Φάκελος Κύπρου

...και δίνουμε και ένα σύνδεσμο με θέμα: "ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974" το οποίο αναφέρεται σε γραπτό υπόμνημα του υπερασπιστή δικηγόρου Κ. Αλφαντάκη.
(Για να μελετηθούν επισταμένως όλες οι εκδοχές και οι απόψεις)

Σημειώνουμε ότι η δική μας άποψη είναι ότι, η Κύπρος προδόθηκε με συμμετοχή Ελλήνων πολιτικών και επίορκων στρατιωτικών.
Αυτό που μας θλίβει είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ, με τον αείμνηστο ηγέτη του, Ανδρέα Παπανδρέου, δείλιασε για να ανοίξει αυτό το βρώμικο φάκελο.
Η τότε δικαιολογία να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω το φαύλο παρελθόν είχε αντίθετα αποτελέσματα.


Για να είμαστε ειλκρινείς, δίκαιοι και συνεπείς με τη συνείδησή μας, ο αείμνηστος έπρεπε να ανοίξει το φάκελο και να φροντίσει με τους αρμόδιους εισαγγελείς να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, όπου και όσο ψηλά και αν βρίσκονταν.

Η μεγαλοσύνη ενός ηγέτη ΔΕΝ δικαιούνταν να καταστήσει τους εγκληματίες επίορκους (συνωμότες - προδότες, ένστολους και ΜΗ) ατιμώρητους (χωρίς ποινή, αλλά έστω και με απλή αναφορά των ονομάτων) από τη ιστορία του ελληνισμού.

Όταν συγχωρείς έναν εφιάλτη, επίορκο προδότη, ποτίζεις το δέντρο της επόμενης προδοσίας για ένα μεγαλύτερο κακό για τη πατρίδα σου.

Νάσος
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.