Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Το blog PRESS-GR έχει αποκτήσει την ιδιοκτησία των τηλεοπτικών σταθμών, ή έχει απλώς τον έλεγχο των δελτίων ειδήσεων σε Alter και Mega;

Αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτόν τον τόπο!
Παρακολουθείς τον κύριο Χατζηνικολάου, τον δημοσιογράφο που συντονίζει τα παράθυρα του δελτίου του… κάθε τόσο τονίζει πως «έχει αποκλειστικό προσωπικό ρεπορτάζ» και περιμένεις… Όταν λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του τρελαίνεσαι στην κυριολεξία!
Μεταφέρει αυτολεξεί όσα έχει γράψει μέχρι εκείνη την ώρα το press-gr!
Tα ίδια έχουμε και στο δελτίο του Mega!

Δύο είναι οι εξηγήσεις:
1. Πίσω από το press-gr βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν τον έλεγχο καναλιών και δημοσιογράφων. Βέβαια μας μπερδεύει λίγο ο έγκυρος κύριος Χατζηνικολάου. Γιατί άραγε χωρίς λόγο, στη διάρκεια του δελτίου του, κάνει τόσες αναφορές στην ιστοσελίδα του κυρίου Μάκη κι όχι στο press-gr απ’ όπου αναμεταδίδει τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ;
Λέτε να υπάρχει μια συνεννόηση κάτω από το τραπέζι;
2. Απλώς οι κκ δημοσιογράφοι κλέβουν τις ειδήσεις του press-gr. Αλλά αν συμβαίνει αυτό τι ψάχνουμε; Τσίπα, επαγγελματισμό, αξιοπρέπεια; Εκλείπουν σήμερα!
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.