Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Οι δημοσιογράφοι ¨φίλοι" μπορεί να την έκαναν, αλλά οι άγνωστοι bloggers σε στηρίζουν:

------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΗΡΩΑΣ!

Του Γιάννη Παπαγιάννη

H σημερινή ιστορία ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία η οποία θα μπορούσε να αλλάξει την ζωή μου για πάντα. Να γίνω ήρωας όπως είχα πάντοτε όνειρο από παιδί! Να μιλάνε όλοι για εμένα, να συζητάνε όλοι για εμένα, να στηρίζουν οι μισοί εμένα και οι άλλοι μισοί να υβρίζουν εμένα! Το όνειρο αυτό χάλασε σήμερα το απόγευμα. Ξαφνικά και εκεί που πίστεψα ότι επιτέλους θα λερώσω το ποινικό μου μητρώο για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, μόλις πήρα την μηχανή μου για να πάω στον Αστυνομικό τμήμα για να δω τον διοικητή (και όχι να κρυφτώ από το αυτόφωρο), κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου η οικογένειά μου. Η γυναίκα μου, οι κόρες μου, η αξιοπρέπειά μου και όλα τα λοιπά που σκέφτεται ένα καλό παιδί που γεννήθηκε σε πολιτικό περιβάλλον, τελείωσε την Λεόντειο, σπούδασε σε κρατικό Πανεπιστήμιο και έκανε τα μεταπτυχιακά σε κρατικό επίσης πανεπιστήμιο. Όλα αυτά που σκέφτεται ένα καλό παιδί, το οποίο πήγε στρατιώτης και γενικά δεν έχει ενοχλήσει με την προσωπική συμπεριφορά του. 'Εχει ενοχλήσει όμως με τη δημοσιογραφική του συμπεριφορά. Στη ζωή υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές. Πριν από 2 χρόνια ήταν ο Β. Χιώτης. Σήμερα ήταν ο Χρ. Ράπτης. Αυτοί θα παραμείνουν δημοσιογράφοι. Το ίδιο και εγώ. Το ερώτημα είναι εάν αξίζει η περιπέτεια. Τελικά διαπιστώσαμε ότι αξίζει! Εάν δεν έγραφε αυτά που έγραψε ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί και να το κλείναμε το "μαγαζί". Επειδή όμως τα έγραψε θα συνεχίσουμε τον αγώνα!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Είναι προτιμότερο Μάκη Τριανταφυλλόπουλε να καταλύει το κράτος για έναν Παπαγιάννη, παρά για έναν Τριανταφυλλόπουλο. Ξέρεις γιατί; Γιατί ο Παπαγιάννης δεν θα γεμίσει τους άλλους με ψείρες στον Κορυδαλλό!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΛΛΗΨΗ" ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESSMME

Το pressmme έχει το καλύτερο ρεπορτάζ για το θέμα της ημέρας. Το θέμα της ημέρας για τα blogsΠαπαγιάννη. Ο είναι φυσικά η "σύλληψη" του δημοσιογράφος δεν συνελήφθη ποτέ έξω από το κανάλι του. Ήταν μέσα στο Extra 3 όταν τηλεφώνησε στο κανάλι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου. Τον ενημέρωσε περί τίνος πρόκειται. Αμέσως ο δημοσιογράφος πήρε την μηχανή του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα. Μόνος του χωρίς δικηγόρο. Παρέλαβε την μήνυση του Ράπτη και αμέσως μετά ο διοικητής του Α.Τ. Περιστερίου τηλεφώνησε παρουσία του δημοσιογράφου στην εισαγγελέα κυρία Ράικου. Η εισαγγελέας είπε στον Διοικητή ότι δεν συντρέχουν λόγοι σύλληψης ή αυτοφώρου, καθώς δεν ταυτοποιείται η συμμετοχή στο blog και επίσης γιατί δεν είναι κακούργημα. Αυτά...
-----------------------------------------------------------------------------------

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Ο Ράπτης διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι ο Παπαγιάννης του έγραψε ότι θα τον σκίσει. Προφανώς δεν ξέρει τι λέει! Ο Παπαγιάννης στο μήνυμα το οποίο δεν εμφάνισε όλο ο Χρ. Ράπτης έγραψε ότι "θα τα γράψω όλα"! Την πάτησες Χρήστο...

Σ.Σ. Α και κάτι άλλο! Η μήνυση που λέει ότι κατέθεσε ο Χρήστος Ράπτης δεν αφορά εκβίαση, αλλά συκοφαντική δυσφήμιση. Ο ίδιος το έλεγε!
-------------------------------------------------------------------------------------
Το σχόλιό μας:

ΦΙΛΟΙ - ΦΙΛΟΙ.... Οι φίλοι έμειναν πολύ λίγοι. Εξαφανίστηκαν. Μόνο οι παλιοί δεσμοί αίματος. Γυρνάει ο τροχός. Οι άλλοι σε 2-3 ημέρες θα τηλεφωνούν για στήριξη. Μεγάλο σχολείο. Τώρα το μάθημα το μάθαμε απ'έξω. Για όλα υπάρχει μια αρχή... pressmme


Είναι σκληρό το επάγγελμά σας κύριε Παπαγιάννη.
Παρότι έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές στο παρελθόν, στις δύσκολες στιγμές σου, έχεις την ηθική μας συμπαράσταση.

Το τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για αυτή τη περίπτωση, είναι άλλο θέμα, όπως και το ενδεχόμενο δίκαιο της άλλης πλευράς.
Εμείς ως ιστοχώρος στηρίζουμε τη δύναμη της φωνής σου, στις περιπτώσεις που θεωρούμε ότι μας εκφράζει, ελπίζουμε και αυτή τη φορά να ΜΗΝ διαψευσθούμε.


Καλή Δύναμη... η υγιής δημοσιογραφία χρειάζεται τέτοιες δυναμικές φωνές, ακόμη και εάν κάποιος διαφωνεί με κάποιες επιλογές σου.

Νάσος.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.