Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Γιάννης Μανώλης “Όχι στην φίμωση των blogs”

Εθνική ενότητα και σιωπή των κομμάτων, για τα blogs.
Από τους 300 μίλησαν δύο, εκ των οποίων ο ένας Ν.Δ.
Μπράβο σου Γιάννη Μανώλη! (σίβυλλα)

O Γιάννης Μανώλης σε μια συνέντευξη που μιλάει για όλα στην Σωτηρία Παπαδοπούλου, για την φίμωση των blogs, για τα πολιτικά τζάκια, για τα σχέδια του για το μέλλον!
«Η συζήτηση που γίνετε και μπορεί να οδηγήσει στην φίμωση των blog εμένα με βρίσκει αντίθετο.
Έχω δεχτεί την κριτική και εγώ από τα blogs πάρα πολλές φορές, όμως πρέπει να σας πω, ότι παρά την υπερβολή που υπάρχει πολλές φορές από κάποια από αυτά, τα blogs έχουν αποκαλύψει πολλές υποθέσεις που αν δεν ήταν αυτά δεν θα έβλεπαν το φώς της δημοσιότητας!
Ενοχλούν πολλούς και φαίνεται ότι ενοχλούν, όμως καλύτερα να υπάρχουν ακόμα και όταν υπερβάλουν ή συκοφαντούν παρά να τα φιμώσουν, έστω και αν έχει να κάνει με επιθέσεις στο πρόσωπό μου! Έχω γίνει αντικείμενο και χλευασμού και κριτικής και συκοφαντικής επίθεσης από κάποια blogs, όμως δεν θα δεχτώ να κλείσουν και να σταματήσουν τις ελεύθερες πηγές πληροφόρησης, αυτές τις αδέσμευτες κατά βάση φωνές, έστω και αν κάποια από αυτά εξυπηρετούν συμφέροντα.
Στο σύνολο τους είναι αδέσμευτα και πάντα θα βγαίνει η αλήθεια από αυτούς που δεν δεσμεύονται, που δεν κρίνονται, που δεν έχουν να δώσουν λόγο πουθενά.»

H Εύα Καϊλή με πολιτική άποψη τεκμηριωμένη σπάει τη σιωπή των βουλευτών... Συγχαρητήρια!

Σχετικό: Τα πολιτικά τζάκια είναι το πρόβλημα της χώρας!
[Αποκλειστικές δηλώσεις του Γιάννη Μανώλη στην Σωτηρία Παπαδοπούλου.]

Σχόλιο: Αυτές οι γενναίες λέξεις σε κάνουν να ξεχωρίζεις από άλλους που μας παραμυθιάζουν με τα δήθεν "περί δημοκρατικής ευαισθησίας".

Θεωρούμε ότι οι bloggers ΔΕΝ λειτουργούν συλλογικά και φαινόμενα υβριστών και συκοφαντών μπορεί και πάλι να υπάρξουν, πιθανόν ορμώμενοι και από προβοκατόρικες διαθέσεις ή ακόμη και εντολές άνωθεν (με σκοπό τη φίμωση όλων μας)

Σε ότι μας αφορά διαχωρίζουμε τη θέση μας από αυτά τα άθλια blogs, τα οποία συλλήβδην μας χαρακτηρίζουν όλους. Αλλά εσύ σύντροφε Γιάννη Μανώλη μας ένιωσες και σε ευχαριστούμε διπλά.

Εάν εμείς που καθόμαστε αμισθί, για ώρες πίσω από έναν υπολογιστή, θα το συνεχίζαμε αν λειτουργούσαν οι θεσμοί της χώρας μας;


Εμείς εκτιμούμε τους πολιτικούς που αφουγκράζονται τους πολίτες και τους συγχαίρουμε Δημόσια.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Νάσος

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.