Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Το σχόλιο της σίβυλλα, σε ανάρτηση στο "ΠρέζαTV"

"Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΣΤΟ SIBILLA-GR", (μέσω ΠΡΕΖΑ TV)

Διαβάζουμε στο καλό, έγκυρο και αδέσμευτο ΠΡΕΖΑ TV, μια «απάντηση» σε ανάρτηση μας. Δυστυχώς δεν έχει φθάσει και σ’ εμάς…
«
Στο ερώτημα που απευθύνουν ανώνυμοι και απρόσωποι συκοφάντες σε δικτυακό blog, σχετικά με το πού διορίστηκε η σύζυγός μου, σε όσους με διαβάζουν εδώ και 24 χρόνια καθώς και σε όλους όσοι έτυχε να αντιληφθούν τη λασπογραφία, απαντώ: Πουθενά και ποτέ.
Και προσωπικά παρέμεινα μονοθεσίτης στην «Ελευθεροτυπία» τα τελευταία 20 χρόνια, σεβόμενος τη δεοντολογία, διάφανα και επώνυμα, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Ούτε γραφεία Τύπου ούτε κρατικές αργομισθίες ούτε τίποτα. Όσοι στο σκοτάδι εκπονούν, ασύστολα ψευδόμενοι, σχέδια σκοτεινών επιδιώξεων και στοχοποιήσεων πλήττοντας την επαγγελματική και κοινωνική μου αξιοπρέπεια, χρίζονται αυτόματα ηθικοί αυτουργοί οιωνδήποτε σε βάρος μου εγκληματικών συνεπειών. Κι ας αντιστρέφουν τα δεδομένα οι δήθεν προστάτες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, πίσω από τις μάσκες. Στη δημοκρατία όλοι μιλούν με το πρόσωπό τους στο φως, με παρρησία. Οι ανώνυμοι συκοφάντες υπηρετούν άλλα συστήματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ
Διαβαστε εδω το σχετικο δημοσιευμα,


ενω αναμενουμε την απαντηση του sibilla-gr (ΠΡΕΖΑ TV)

Πρώτος δικός μας σχολιασμός
Κι όμως κύριε Μαρνέλλο ΨΕΥΔΕΣΑΙ!
«Πουθενά και ποτέ» δεν εργάζεται εδώ και λίγες ημέρες η σύζυγός σου;
Εκτιμάς πως αν δημοσιοποιήσουμε όροφο, γραφείο ή και φωτογραφία θα παραβιάσουμε «εθνικό μυστικό»;
Μάλιστα απειλείς και νομίζεις ότι μασάμε κουτόχορτο…
Γνωρίζουμε ότι σε συνεργασία με «πανεπιστημιακούς» έχετε ξεκινήσει όλες «νόμιμες διαδικασίες» για να μας κλείσετε, όχι μόνον το blog, αλλά και άτομο που θεωρείτε «υπεύθυνο».
Γράφεις και αποκαλύπτεις… «χρίζονται αυτόματα ηθικοί αυτουργοί οιωνδήποτε σε βάρος μου εγκληματικών συνεπειών…»
Δηλαδή, αν εμείς δώσουμε ΟΛΑ τα στοιχεία, θα παραβιάσουμε νομοθεσία περί «νόμιμης διείσδυσης»;
Δηλαδή ξεκινάς να επικαλείσαι, αντί να σιωπάς, "προστασία"; Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους θεσμούς ποιος θα προστατεύσει;
Θα παραβιάσουμε «εθνικό έργο»;
Να περιμένουμε σήμερα τους εισαγγελείς;
Εμείς το πήραμε απόφαση. Σας αναμένουμε!

Τώρα, ποιοι θα «
ζημιώσουν εθνικά» την Ελλάδα, μετά την αναμενόμενη επίθεση, θα το δείξουν η ζωή, τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αλλά θα αναγκαστούν να πάρουν θέση ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, για την ποιότητα της δημοκρατίας που επιθυμούν…
Τέλος, καλό θα ήταν να μην επιμένεις ότι η σύζυγός σου δεν εργάζεται τώρα, αυτή τη στιγμή! Βέβαια, θα μπορείς να επικαλεστείς ότι δεν την έχουν δηλώσει ούτε στο ΙΚΑ! Και είναι αλήθεια αυτό!
Όμως, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο το ότι προσλαμβάνει προσωπικό Δημόσια Υπηρεσία και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ούτε ασφαλιστικά δικαιώματα
Αν λοιπόν ο μισθός δεν είναι ικανοποιητικός, θα μπορούσες «μονοθεσίτης στην «Ελευθεροτυπία» τα τελευταία 20 χρόνια, σεβόμενος τη δεοντολογία, διάφανα και επώνυμα, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Ούτε γραφεία Τύπου ούτε κρατικές αργομισθίες ούτε τίποτα», να απαιτήσεις ασφαλιστική κάλυψη και γιατί όχι, νόμιμη πρόσληψη.
Εκτιμούμε ότι κάτι τέτοιο θα το έβλεπε θετικά ένα Διοικητικό Πρωτοδικείο…
* Αναμένοντας την επίθεση, ενημερώσαμε τους βουλευτές των κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, με e-mail που στάλθηκε στις 12:28.
Και… όλα τα στοιχεία στη διάθεση όσων επιθυμούν να μην υπάρξουν άλλες παρεκτροπές στο σημερινό πολιτικό θεσμικό κοινοβουλευτικό σύστημα.
** Κι εμείς δηλώνουμε ότι χρίζεστε αυτόματα ηθικοί αυτουργοί οιωνδήποτε σε βάρος μας (των 11 συνεργατών του blog), εγκληματικών συνεπειών… Ότι κι αν συμβεί σε συνεργάτες μας, θα είναι δική σας ηθική αυτουργία
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.