Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

21-12-2012 Παρασκευή, ώρα 13:13 είναι το τέλος του κόσμου;


Η συνωμοσία της Wall: Το Μεγάλο Κραχ του 2012
και "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΧ"‏

Η συνωμοσία της Wall: Το Μεγάλο Κραχ του 2012
του Paul B. Farrell*

Προσθέτοντας την χρηματιστηριακή «θεωρία συνωμοσίας» στις κινδυνολογίες όσων προβλέπουν το «τέλος του κόσμου» το 2012, ο αρθρογράφος του MarketWatch, Paul B. Farrell προβλέπει ότι το απόλυτο οικονομικοκοινωνικό κραχ θα επέλθει σε τρία χρόνια. «Κάτι υπάρχει στον αέρα… Το νοιώθεις… Έρχεται ένας νέος «ταύρος»; Ισως -αλλα θα είναι ένας ταύρος μαινόμενος, που θα αφήσει πίσω του κι άλλα συντρίμμια,» πιστεύει ο Paul B. Farrell.

Σχόλιο:

To Παραπάνω θέμα που επέλεξα από ανάρτηση του (press-gr), είναι για μένα πολύ ενδιαφέρον, αλλά ενέχει και κινδύνους πανικού. Παραβλέπω το δεύτερο, γιατί ευελπιστώ αλλά και είμαι σχεδόν βέβαιος (εκτός ολίγων εξαιρέσεων) ότι οι φίλοι αναγνώστες μας θα το δουν με τη πρώτη εκδοχή, ίσως κάποιοι άλλοι θα συμφωνήσουν με ευφάνταστους τηλε-βιβλιοπώλες για το ημερολόγιο των Μάγιας και τόσα άλλα που μας βομβαρδίζουν ατελείωτες ώρες, οι διάφοροι επαγγελματίες του είδους, συνεπικουρούμενοι βεβαίως και από πρώην καλούς δημοσιογράφους, όπως λχ του Χαρδαβέλα κλπ.
>Σχετικά video< Προτιμούμε ένα ακόμη Οικονομικό Κραχ ή μία ολοσχερή καταστροφή του Πλανήτη;
- "Το Μη χείρον Βέλτιστο"... ίσως είναι η απάντηση!!!

Για τη πλειονότητα του κόσμου το οικονομικό Κραχ το ζει καθημερινά ο λεγόμενος τρίτος κόσμος και ακολουθούμε δυστυχώς και εμείς ως Ευρώπη με πρώτη ίσως την Ελλάδα των δεξιών κυβερνήσεων ΜΗ εξαιρουμένων και αυτών των εκσυγχρονιστών.

Ο παγκόσμιος πλούτος, αν απλά είχε διαιρεθεί δια των κατοίκων αυτού του πλανήτη, όλοι μας θα είμαστε πάμπλουτοι και θα ευημερούσαμε. Ο παγκόσμιος όμως καπιταλισμός των ισχυρών κρατών, με τους πολιτικούς δορυφόρους ή ακόμη και τους υποτελείς πολιτικούς των άλλων κρατών (βολευόμενοι), στηρίζουν ξεδιάντροπα τα άθλια συμφέροντα ολίγων καπιταλιστών, που συσσωρεύουν το παγκόσμιο πλούτο, καταστρέφοντας συγχρόνως, εκτός από ανθρώπινες ζωές και αυτό το θαυμάσιο οικοσύστημα του πλανήτη μας.

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το 2012 και υπάρχουν ακόμη και πάρα πολλές εικασίες που αγγίζουν ή και ξεπερνούν ακόμη και αυτή τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Επέλεξα όμως ως τρομακτικό επιχείρημα για να αφυπνήσω συνειδήσεις ένα άρθρο του
Μηχανικού αεροσκαφών και Συγγραφέα - Ερασιτέχνη αστρονόμου, Αλέξανδρου Διαμαντή:

Έγραψε λοιπόν ο ίδιος, στο blog του: Η φιλολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από21-12-2012untitled.bmp το έτος 2012 έχει αρχίσει να ανησυχεί τους ανθρώπους και οφείλεται στο βιβλίο και στα κείμενα στο διαδίκτυο, τους δίσκους CD από τον κ. Τζένκινς (John Major Jenkins) που ισχυρίζεται μαζί με άλλους, ότι σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας (Long Count), αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. . . (Την παραπάνω ενημέρωση την κάνω σήμερα 27-4-2008.)
["Στην άγνοια ξεκουράζεται ο ουρανός, στη κουπαστή του ύπνου ο άνθρωπος
τυχερός αιχμάλωτος μιας φλόγας που αθωώνεται γράφοντας τα αρχικά του
στο σκοτάδι. . .
Copyright: Alexandros Diamantis- Αλέξανδρος Διαμαντής


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Το ιστολογιό μας ασχολείται αμιγώς με θέματα πολιτικού στοχασμού και κριτικής στην εκάστοτε εξουσία και το παραπάνω θεωρήστε το ως παρακίνηση!!!
Ότι κάτι ετοιμάζουν το 2012 με επικρατέστερη εκδοχή να επαναληφθεί ένα νέο Κραχ, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο:
H συνωμοσία της Wall Το Μεγάλο Κραχ του 2012

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.