Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΤΕΔΚΕ...Συμβολική κατάληψη της Γέφυρας

video video video
Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΤΕΔΚΕ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδος, διαμαρτυρόμενη για την δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Αεροπορίας στην Ριτσώνα. Στην συγκέντρωση εκτός των κατοίκων της περιοχής παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Νομάρχη κ. Πίσχινας, ο Δήμαρχος Χαλκιδεών και πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ κ. Ζεμπίλης ο Δήμαρχος Αυλίδος κ. Παύλου, η Δήμαρχος Ταμιναίων κ. Κατερ. Καράπα ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Δημ. Αναγνωστάκης καθώς Νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ψήφισμα επίσης μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους απο τον δήμο Αυλίδος με το οποίο ζητούν από την κεντρική διοίκηση να επιλέξει άλλη περιοχή κατάλληλη για ανθρώπινη διαβίωση, "δηλώνοντας επίσης ότι είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την περιοχή τους και δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, ερήμην
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.