Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ.Ρακιντζή.

Στην αρχή της συνάντησης, είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Θέλω να σας καλωσορίσω.

Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ που με καλέσατε.

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Αποδίδω ύψιστη σημασία, θα έλεγα είναι η πρώτη προτεραιότητα πια στη χώρα μας, το θέμα της διαφάνειας, της ευνομούμενης λειτουργίας της πολιτείας για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη. Και γι' αυτό θεωρώ και πολύ σημαντική τη συνάντησή μας, διότι ξέρω την πολύ κρίσιμη και χρήσιμη δουλειά την οποία έχετε κάνει για την Έκθεσή σας γύρω από τη Δημόσια Διοίκηση. Γι’ αυτό ζήτησα να συναντηθούμε, για να ανταλλάξουμε απόψεις για το καλό του τόπου. Να είστε καλά.

Ν. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκλησή σας. Να σας ενημερώσω ότι εγώ είμαι πέντε χρόνια Επιθεωρητής, έχω μια σχετική πείρα και θα σας ενημερώσω πλήρως για το εύρος και τις λειτουργίες της Δημόσιας Διοίκησης.

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.