Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Από παντού μαυρίλα...

...Ας χαμογελάσουμε λίγο με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ (skepseis-periskepseis)
Σκηνές απ τις ταινίες: "ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ", "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ" & "ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ" (Απ τις πιο αστείες ταινίες που έχω δει κι απ'τις πιο αγαπημένες μου.Απολαυστικοί διάλογοι,ιδίως εκεί που λένε τα αποτελέσματα,ο Ηλιόπουλος πετάει απίθανες ατάκες που κλαις από τα γέλια. Και σκεφτείτε αν όλα,μα όλα όσα ακούγονται στο βιντεο δεν ειναι σα να μιλάνε για το σήμερα.Τίποτε δεν έχει αλλάξει.Και το ήθος των πολιτευτών που σήμερα λένε άσπρο και αύριο μαύρο και τα έξοδα που γίνονται για να βγουν βουλευτές και όλα.)

Σχόλιο: Και στις μέρες μας η πολιτική παραμένει ίδια, με την εξής διαφορά: ότι τα πρόσωπα και τα ονόματα είναι διαφορετικά... οι σκηνές παραμένουν διαχρονικά επίκαιρες. Στα video (παλιές καλές ελληνικές ταινίες) έπαιξαν οι πιο καλοί μας ηθοποιοί...σήμερα στη επικαιρότητα της πολιτικής μεσουρανούν και επιπλέουν οι φελλοί, οι πιο ανάξιοι και οι πλέον διαπλεκόμενοι της κοινωνίας μας σε συγκεκριμένα συμφέροντα ή οι κομματικοί εγκάθετοι

Ποιος σοβαρός πολίτης σήμερα αποδέχεται να καταντήσει πολιτικός... αν πράγματι διαθέτει αυτογνωσία, είναι έντιμος και σοβαρός!!! Πως μπορεί να ανέχεται να σιωπά άβουλος και χωρίς τη δική του άποψη, που του καθορίζει η συνείδησή του, σε ένα έδρανο της βουλής, υπακούοντας σε εντολές και αήθεις μεθοδεύσεις, εκμαυλίζοντας τη προσωπικότητά του στη κομματική πειθαρχία;

Βέβαια ΔΕΝ μπορεί να εξαιρεθούν και οι τίμιοι και οι συνεπείς, γιατί ευτυχώς πρέπει να είναι σε μεγάλο ποσοστό, αλλά εμείς κρίνουμε το αποτέλεσμα της πολιτικής τους, το οποίο τεκμαίρεται από την συν ευθύνη των νόμων που ψηφίζουν και την ένοχη ανοχή που επιδεικνύουν στη κατάντια της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί να ξεχωρίσουμε όλους αυτούς που διαφώνησαν και έφυγαν... (πόσοι είναι αυτοί;)
Βέβαια μπορεί να έχασαν σε χρήματα αλλά κέρδισαν επάξια την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους.
Ο βουλευτής φαίνεται και αξιολογείται στην συμπολίτευση και ΟΧΙ εκ του ασφαλούς στη αντιπολίτευση, με τη ψήφο "κατά συνείδησή".

Όσοι φίλοι αναγνώστες διαφωνείτε με τo παραπάνω σχόλιο...ξαναδείτε τα Video.

Νάσος
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.