Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Είναι η αρχή του Τέλους... πάνε και τα Μεγάλα χαμόγελα και τα ψευτοαντριλίκια...

.
Ένα πολύ καλό ρεπορτάζ από το site:
αυτοΔιοίκηση:

ΔΕΝ Θα ήταν από μόνο του αρκετό να πέσει αυτή η ανύπαρκτη κυβέρνηση των υπαρκτών σκανδάλων;

Τι είναι όμως αυτό που τη στηρίζει εκτός από Μεγάλα Συμφέροντα;

Γιατί ακόμη το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ προβάλλεται από τα ΜΜΕ ως εναλλακτική λύση;
Μήπως είναι αυτή η αλήθεια που γνωρίζουμε όλοι εμείς οι υποστηριχτές του Προέδρου;
Πως αιτιολογείται από όλους αυτούς ...το ότι ένας πολιτικός με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και ακτινοβολία, γίνεται πιο εύκολα πρόεδρος στη Σοσιαλιστική Διεθνή... και υπολείπεται να αντικαταστήσει έναν ξοφλημένο Καραμανλή;

Νομίζω ότι ο Γιώργος Κρόγιας με το παρακάτω video δίνει απαντήσεις:

"Ήρθε ο καιρός να φύγουμε..."

Ο πετυχημένος αυτός τίτλος δίνει το επόμενο ρεπορτάζ για γαλάζιο Νομάρχη που διαχωρίζει τη θέση του... "Ο σώζων εαυτό σωθήτω..."

Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε: «Χρόνια τώρα φυλάσσουμε το περιαστικό δάσος της Ξάνθης με την συμμετοχή των δυνάμεων της Πολιτείας και της κοινωνίας. Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας, δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα η αντιπυρική ζώνη μεταξύ της πόλης της Ξάνθης και του περιαστικού δάσους, ούτε υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες εντός του δάσους. Έχουμε στείλει πλειάδα εγγράφων προς το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Δασαρχείο για την υλοποίησή των. Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί, που είναι προβλέψιμο, στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.» >διαβάστε εδώ< Και ένα σχετικό άρθρο του πολύ καλού δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη με τίτλο: Είναι πολλά τα πεύκα, Βαγγέλη... το οποίο έγινε και σχετική πλάκα:

Είναι η αρχή του Τέλους...πάνε και τα Μεγάλα χαμόγελα και τα ψευτοαντριλίκια...
Τον περιμένει η Μεγάλη και αδυσώπητη μοναξιά του αποτυχημένου της Ραφήνας.

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.