Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Γ.Παπακωνσταντίνου: Βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά....

Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας ή όταν πρόεδρος έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου, και γι’ αυτό βάζει το χέρι του στη φωτιά», είπε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι δεν μπήκαν χρήματα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ή απλώς ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γνώριζε, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε: «Δεν έχουμε οποιοδήποτε στοιχείο για χρήματα, που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου η επιστολή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση στους δικηγόρους του κ. Χριστοφοράκου θα αποσταλεί αύριο ή μεθαύριο. Χαρακτήρισε επίσης «εφεύρημα της κυβέρνησης» το επιχείρημα ότι η επιστολή αποτελεί «συνομιλία του ΠΑΣΟΚ με ένα υπόδικο» και πρόσθεσε ότι «δεν είδα πολλά στελέχη της κυβέρνησης να ενοχλούνται, όταν ήταν σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις με τον κ. Χριστοφοράκο ή όταν ήταν καλεσμένος σε διάφορους γάμους».

Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο πρωτοβουλιών εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση πρότασης για «ευνοϊκή μεταχείριση» του κ. Χριστοφοράκου ή οποιουδήποτε άλλου προσκομίσει στοιχεία «με την έναρξη της Βουλής ή και σε κάποιο θερινό τμήμα», ακόμα και για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η οποία, όπως ανέφερε, «αποτελεί ένα όπλο στα χέρια της αντιπολίτευσης και πάντως δεν προαναγγέλλεται».

antinews

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.