Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ / INDIGO CHILDREN


indigo children«Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» Albert Einstein

«Από την αρχή της δημιουργίας της Γης, οι γήινες αλλαγές ακολουθούσαν τις αστρικές αλλαγές. Έτσι παρατηρήθηκε ότι κάθε 26.000 περίπου χρόνια συμβαίνουν αρκετές αλλαγές στη Γη και στα όντα της. Αυτή η αλλαγή παρατηρείται όταν συντελείται η μετάπτωση του άξονα της Γης, ο οποίος χρειάζεται 25.800 χρόνια, μέχρι το εαρινό ισημερινό σημείο κάνει μια πλήρη περιστροφή και επανέλθει στην αρχική του θέση. Είναι κάτι σαν να λέμε, ότι κάθε 25.800 χρόνια αλλάζουμε Ζώδιο. Οι εσωτερικές παραδόσεις αναφέρουν ότι από την παρουσία του ανθρώπου στη Γη και μετά, αυτή η μετάπτωση πραγματοποιήθηκε 6 φορές και αυτές οι αλλαγές επηρέασαν και το ανθρώπινο είδος δημιουργώντας τις 6 φυλές. Κάθε φυλή αντιπροσωπευόταν από ένα χρώμα και για αυτό το λόγο, τους ανθρώπους που γεννιούνται μετά τη νέα μετάπτωση τους αποκαλούν –ίντιγκο- από το χρώμα ίντιγκο, το οποίο, όπως αναφέρεται, εμφανίζεται στην αύρα τους. Πιστεύεται, δε, ότι οι άνθρωποι της 6ης φυλής αντιπροσωπεύουν την 6η ακτίνα η οποία είναι θεραπευτική και ότι έχουν έρθει για να θεραπεύσουν τη Γη και τους κατοίκους της και να διορθώσουν τα σφάλματα της προηγούμενης 5ης φυλής, της βιολετί φυλής».

Η όλη θεωρία των παιδιών Indigo ξεκίνησε όταν η Αμερικανίδα παραψυχολόγος ( ; ) Nancy Ann Tappe δημοσίευσε το 1982 στο βιβλίο της Understanding your Life Through Colour, την παρατήρηση πως το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (η αύρα δηλαδή), πολλών παιδιών- τουλάχιστον από την δεκαετία του 1970 και μετά- παρουσίαζε μια απόχρωση του μπλε, μια πρόσμειξη του μπλε με κόκκινο, που από την εποχή του Νεύτωνα ονομαζόταν indigo (σ.τ.μτφ.: ο όρος "indigo" είναι το χρώμα "λουλακί", οπότε το "παιδί indigo" είναι κυριολεκτικά το "λουλακί παιδί" επειδή το χρώμα της αύρας του είναι λουλακί).
Η ίδια συγγραφέας θεώρησε πως το χρώμα αυτό θα κυριαρχήσει σταδιακά στις αύρες των ανθρώπων, δηλώνοντας έτσι την ουσιαστική μεταμόρφωση του είδους μας και την γενικότερη στροφή προς την πνευματικότητα.
Αρκετά χρόνια αργότερα, οι Lee Carroll και Jan Tober, θα γράψουν μαζί το The Indigo Children (1999), επισημαίνοντας πως μια νέα γενιά ανθρώπων ενσαρκώνονται στον κόσμο μας.

Ίντιγκο θεωρούνται τα παιδιά με μπλε αύρα, ιδιαίτερη ευφυΐα, και ανεπτυγμένες παραψυχικές δυνάμεις (διαίσθηση, τηλεπάθεια, πρόγνωση κτλ.).

Η συνέχεια στο EPIKAIRO
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.