Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

...πίσω από τη (τις) Lexu(εις)s...κρύβεται η Αλέκα!!!

Παραθέτοντας αυτή την μάλλον συλλεκτική φωτογραφία, δεν θα προβούμε σε σχόλια για να αποτρέψουμε ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. τύπου: «Το Κ.Κ.Ε, το κόμμα που σταθερά υπερασπίζεται τα συμφέροντα των φτωχών και αδυνάμων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, καταδικάζει την αήθη επίθεση συμφερόντων του κεφαλαίου ενάντια στην σεμνή και ταπεινή Αλέκα Παπαρήγα…» (oikologos)

Αλήθεια ρε Αλέκα με 100 ευρώ καταθέσεις πως θα βάζεις βενζίνα; (Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε συνολικό εισόδημα: 99.828 ευρώ, εκ των οποίων βουλευτική αποζημίωση αποτελούν τα 83.266 ευρώ, ένα σπίτι και καταθέσεις 100 ευρώ!)

ΔΕΝ σκαλίζουμε παλιά θέματα, ούτε σερβίρουμε περσινά ξινά σταφύλια, αλλά η επιμονή της ιστοσελίδας του typografeio μας παρακίνησε για τη παραπάνω εισαγωγή.

Η επιμονή της Αλέκας να σιωπά για τις χρηματοδοτήσεις του ηρωικού κόμματος της (τρίζουν τα κόκαλα παλιών κουμουνιστών) για τις οποίες θα συμφωνούσαμε εάν ήταν κουπόνια από τα μέλη των εργατών ψηφοφόρων τους, αλλά εδώ καταγγέλλονται τέρατα και σημεία για τις επιχειρήσεις του κόμματος.

Ένα κόμμα δυστυχώς της εργατικής τάξης διαβρώθηκε από το πλούτο και τις επιχειρήσεις του καπιταλιστικού συστήματος. Εάν θέλατε φίλοι κομουνιστές του Περισσού διαφάνεια δείξτε τα βιβλία των οικονομικών σας. Το περί προστασίας και "προσωπικών δεδομένων" είναι κουραφέξαλα. Υπάρχουν τρόποι να διαφυλάξετε την ανωνυμία των απλών μεροκαματιάρηδων που έχουν εγκλωβιστεί στο πρόγραμμά σας για ένα καλύτερο μέλλον. Τα άλλα έσοδα από τις επιχειρήσεις, επιχορηγήσεις και χαμηλά άθλια μεροκάματα (αυτά που οι ίδιοι τα λένε φιλοδώρημα πείνας) πρέπει να διαψεύσετε.

Επειδή ως ιστοχώρος ΔΕΝ έχουμε τίποτα με το Περισσό, αλλά περισσότερο μας ενοχλεί η νοοτροπία εκ περισσού, αναδημοσιεύουμε παρακάτω σχετικά κείμενα που εμάς τουλάχιστον μας προβλημάτισαν:

Σταθερά και αταλάντευτα στην υπηρεσία του κεφαλαίου. Στη γραμμή των ΕΕ, ΔΝΤ, ΟΟΣΑ.. Θυσία τα δικαιώματα του λαού στο «βωμό» της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του κκε.

Ένα κόμμα το οποίο εξαρτάται από την πλουτοκρατία, ένα κόμμα το οποίο συναλλάσσεται για το χρήμα, δεν έχει το σθένος να μιλάει ούτε για την επανάσταση, ούτε για τη δικτατορία του προλεταριάτου, ούτε να λέει "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε".

Συνάδελφοι, στο προσκήνιο η ανάγκη οργάνωσης της πάλης. Κοινός αγώνας ενάντια στα σκουπίδια της πολιτικής τους. Ενημέρωση στους τόπους δουλειάς. Οι εργαζόμενοι έχουν να αντιπαραβάλουν τις δικές τους σκέψεις και τις ρεαλιστικές λύσεις τους. Η ενημέρωση είναι συνυφασμένη με την προβολή της αναγκαιότητας για ανασυγκρότηση του κλάδου. Είναι η βάση για να ξεδιπλωθεί μια πλούσια συζήτηση που στο επίκεντρό της έχει την ανάγκη κατεύθυνση ρήξης με τα μονοπώλια της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και του κκε.

Με πολιτικά και κομματικά μέσα μας παίρνουν όλες τις δουλειές αδιαφορώντας για την οικονομική εξαθλίωση και το κλείσιμο εκατοντάδων τυπογραφείων, ατελιέ και βιβλιοδετείων.

Η κομματική προπαγάνδα και τα παπαγαλάκια τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ είναι ένα ακόμα τυπογραφείο.

Εμείς τους απαντάμε. Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν! Ένα κόμμα που είναι στη βουλή όπως το ΚΚΕ και που ψηφίζει νόμους, είναι παράλογο και παράνομο να έχει δικές του επιχειρήσεις. Να αντιδράσουμε συλλογικά στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε. Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν τρομοκρατείται

Διαβάστε ακόμη:
1. ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

2. Η Τυποεκδοτική ΑΕ του κκε, χωρίς διαγωνισμό, με ανάθεση, παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να τυπώνει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ "Πάμε στοίχημα".

3. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ: 1.010.383,20 Ευρώ στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

4. Άλλο πράγμα η λεγόμενη κομματική χρηματοδότηση και άλλο πράγμα η μίζα και το μαύρο πολιτικό χρήμα

Σχόλιο: Και συ




...βασανισμένε ΜΗΝ ξεχνάς τη βαρβαρότητα!!!
Γιατί τα παραπάνω σοσιαλισμός σίγουρα ΔΕΝ είναι!!!
Εκτός και αν είναι ένα εκσυγχρονιστικό καπιταλιστικό μοντέλο σταλινισμού τύπου.
..

Νάσος

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.