Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οι 100 πρώτες ημέρες | Τέσσερις βασικοί άξονες | Τα 5 νομοσχέδια

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς της χώρας στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσίασε εκτενώς ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών.

Τέσσερις βασικοί άξονες | Τα 5 νομοσχέδια
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην ομιλία του παρουσίασε επίσης τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη νέα Βουλή προς ψήφιση:

1o νομοσχέδιο. Στήριξη του πραγματικού εισοδήματος και αναδιανομή.

2o νομοσχέδιο. Προστασία του δανειολήπτη και καταπολέμηση της ακρίβειας.
3o νομοσχέδιο. Στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων - ρευστότητα στην οικονομία.
4o νομοσχέδιο. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και προώθηση των επενδύσεων.
5o νομοσχέδιο. Άμεση αντιμετώπιση της κρίσης στην αγορά εργασίας.


6 χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε την οικονομία σε κατάρρευση. Για την ανοικοδόμησή της χρειάζεται αναθέρμανση και όχι πάγωμα της αγοράς. Ψηφίζουμε άμεσα 5 νομοσχέδια. Για την ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, τη στήριξη της απασχόλησης, την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης. Χτίζουμε έτσι την απαραίτητη βάση για το επόμενο βήμα. Παραγωγή νέου πλούτου και νέων θέσεων εργασίας με την πράσινη ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια δυνατή οικονομία.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.