Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Με πανστρατιά εξόρμησης στελεχών ξεκινά τη 3η του Σεπτέμβρη η Μεγάλη Μάχη της Νίκης των εκλογών.

Ξεκινά η πολιτική εξόρμηση του ΠΑΣΟΚ

Με την ομιλία του κ.Γ.Παπανδρέου, στο Θησείο στις 3 Σεπτέμβρη, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα ξεκινά πολιτική εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Αμέσως μετά, από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, και για τις επόμενες εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική εξόρμηση (ομιλίες και άλλες δράσεις), με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών του Κινήματος.

Σε εγκύκλιό του προς τις οργανώσεις του Κινήματος, ο γραμματέας Γ.Ραγκούσης τονίζει ότι "το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προετοιμάζει την νέα αρχή για τη χώρα την επόμενη μέρα των εκλογών και να ασκεί αντιπολίτευση με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα παραμένοντας σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, είτε οι εκλογές διενεργηθούν άμεσα, είτε το αργότερο στην αρχή της νέας χρονιάς".

"Με αποφασιστικότητα, επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στο λαό, ενωμένοι στην πρόκληση να αλλάξουμε πορεία στη χώρα, ξεκινάμε με την κεντρική εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη και την πολιτική μας εξόρμηση την πορεία προς τις εθνικές εκλογές", επισημαίνει ο κ. Γ. Ραγκούσης.

"Μάχη ενάντια σε κάθε κατεστημένο"
«Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης. Θέλουν μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει την εύνοια και την δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά το τέλος της ομιλίας του στο «Θερινό Πανεπιστήμιο» του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην Λα Ροσέλ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατεστημένο, που σταματά αυτήν την πορεία των απαραίτητων αλλαγών προς όφελος του πολίτη», είπε, προσθέτοντας ότι «εμείς, το ΠΑΣΟΚ, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με "πράσινη ανάπτυξη" και δικαιοσύνη που είναι δίπλα στον πολίτη και έτοιμοι να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους».

**Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης, Φίλιππος Σαχινίδης, θα δώσουν σήμερα, στις 12.30 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος (Ιπποκράτους 22), συνέντευξη Τύπου για την κρίση στην πραγματική οικονομία και την Έκθεση Εθνικού Ενεργειακού Σχεδιασμού.

Υπό την προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ- Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου
Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει μεθαύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ., το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος (Ιπποκράτους 22).

Εγκύκλιος του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, - Πολιτική Εξόρμηση

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απέστειλε Εγκύκλιο προς τις Οργανώσεις του Κινήματος, στην οποία τονίζεται ότι, στο πλαίσιο του πολιτικού σχεδιασμού για την νέα πολιτική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, 35 χρόνια από την Ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στο Θησείο με ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Αμέσως μετά, από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, και για τις επόμενες εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική εξόρμηση (ομιλίες και άλλες δράσεις), σε ολόκληρη τη χώρα, με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών του Κινήματος.


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.