Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Καραμανλής απέτυχε...

Ο Γιώργος θα τολμήσει; Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων το πρώτο τεστ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη (press-gr)

Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή της προεκλογικής εκστρατείας. Είναι η βαθιά συμβολική αλλά και πολιτική πράξη που ο πολιτικός αρχηγός συμβολοποιεί μέσω του ψηφοδελτίου το όραμα που έχει για την πατρίδα μας αλλά και την κατεύθυνση που απαιτείται. Ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής με την στήριξη των βατοπεδινων βουλευτών, με την ανοχή σε αρρωστημένα κρούσματα νεοπλουτισμού και φοροδιαφυγής αλλά και στον απαιτούμενο σεβασμό που είχνει στον βασικότερο θεσμό της ελληνικής πολιτικής σκηνής, την οικογενειοκρατία. Ότι και αν πράξει σήμερα , δεν θα έχει νόημα. Όλοι οι άνθρωποι που αρέσκονται στην μετριότητα προβαίνουν σε πράξεις ψευτο-θυσίας λίγο πριν το πολιτικό τους τέλος.

Το θέμα είναι τι θα πράξει ο Γιώργος Παπανδρέου. Αν θα τολμήσει την ανανέωση να την κάνει πράξη. Αν θα τολμήσει να συγκρουστεί με τα βαρίδια του βαθύ ΠΑΣΟΚ που περιμένουν στην γωνία. Αν θα δείξει και εμπράκτως ότι απορρίπτει μετα βδελυγμίας τα φαινόμενα ξιπασμένου λαιφ-σταιλ, αν θα αποδείξει ότι δεν θεωρεί ενασχόληση με την πολιτική την παρουσία βουλευτών σε ψευτο-γλαμουράτους θιάσους της παρακμής.


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.