Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΑΠ: «το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ένα κράτος με ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο και τα προβλήματά του».

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Περιστέρι(Ant1)
Σε βιοτεχνία στο Περιστέρι θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με εργαζόμενους και με εκπροσώπους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Μιλώντας την Κυριακή σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για προσπάθεια εκφοβισμού και παραπλάνησης των πολιτών.

Ο κ. Παπανδρέου ανέλαβε σειρά δεσμεύσεων έναντι των αγροτών, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει τη φορολογία τους και έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα της εκτροπής του Αχελώου.

Νωρίτερα, απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση γυναικών για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στο Ζάππειο. Όπως υπογράμμισε, «το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ένα κράτος με ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο και τα προβλήματά του».

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.