Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Έντιμε Νεοδημοκράτη ψηφοφόρε... ΜΗΝ ξεχάσεις!!!

Μαύρο στα λαμόγια, οι δημοκράτες δεξιοί ψηφίζουν άφθαρτους! (σίβυλλα)

Μαύρη μαυρίλα για Αλογοσκούφη και Παυλόπουλο...


Είχαν την πιο αρνητική υποδοχή από τους νεοδημοκράτες σε κομματική εκδήλωση της Α' Αθηνών.

Πιο δημοφιλής ο Νικήτας Κακλαμάνης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
Δεν ξέρω αν η ΝΔ έχει αρχίσει να συσπειρώνεται εν όψει της 4ης Οκτωβρίου και του κινδύνου της συντριβής, πάντως στην κομματική εκδήλωση που πραγματοποίησαν χθες βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο οι νομαρχιακές οργανώσεις της Α' Αθηνών η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Υπήρχε πολύς κόσμος. Και παραυρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι της Α' Αθηνών -που μίλησαν και από τρια λεπτά ο καθένας- πλην της Ντόρας Μπακογιάννη που είχε βγει το πρωί από το νοσοκομείο και έστειλε μήνυμα.

Από τις αντιδράσεις των παρισταμένων, βγήκε ένα άμεσο συμπέρασμα και για το πώς αντιμετωπίζει η κομματική βάση της Α' Αθηνών τα στελέχη της ΝΔ και τους υποψήφιους βουλευτές.

Γενικά υπήρχε λοιπόν ένα έντονο κλίμα κατά των "παλιών" -που θεωρούνται "βαρίδια" πια -και υπέρ της ανανέωσης. "Να βγουν νέα πρόσωπα..." έλεγαν οι περισσότεροι. Ανάλογες ήταν και οι αντιδράσεις όταν πήραν το λόγο, για τον σύντομο χαιρετισμό τους, όλοι οι υποψήφιοι.

Πιο άσχημο και αρνητικό κλίμα απ' όλους αντιμετώπισαν ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Προκόπης Παυλόπουλος που ήδη αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην προεκλογική τος εκστρατεία.

Αντίθετα, τα περισσότερα χειροκροτήματα εισέπραξε λοιπόν ο Νικήτας Κακλαμάνης -που είναι εκτός ...εκλογικού ανταγωνισμού της 4ης Οκτωβρίου- αλλά και ο Δημ. Αβραμόπουλος (!)καθώς και η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Επίσης θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" ήταν αν η ΝΔ στη Α' Αθηνών θα μπορέσει να εκλέξει έξι βουλευτές ή θα περιοριστεί στους πέντε από επτά που πήρε το 2007.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.