Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κεντρική Ομιλία του Δημήτρη Δροσογιάννη


Ο Δημήτρης Δροσογιάννης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία.

----------------------------------------
Επιστολή προς Φθιωτείς :
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας, μετά την τιμή που μου έκανε το ΠΑΣΟΚ να με επιλέξει ως υποψήφιο βουλευτή του Ν. Φθιώτιδας. Σκοπός μου είναι να χαράξουμε μαζί πορεία, με αγώνες για να φτιάξουμε μια Ελλάδα καλύτερη και η Φθιώτιδα να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε την Ελλάδα και το νομό μας σε πορεία ανάτασης.

Η σημερινή κατάσταση του νομού μας χαρακτηρίζεται από αποβιομηχάνιση, ανεργία και εγκατάλειψη της αγροτιάς. Επιδεινώνεται με την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, της παιδείας και γενικά όλων των κοινωνικών παροχών και τη διάλυση του δημόσιου τομέα. Για όλα τα παραπάνω ευθύνονται οι επιλογές της κυβέρνησης της δεξιάς, η οποία τα πέντε τελευταία χρόνια είχε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη συνολική πορεία της χώρας. Αυτοί ήταν εκείνοι οι οποίοι κάθε φορά που τους τίμησε ο λαός με την εμπιστοσύνη του υποβάθμισαν, εγκατέλειψαν και γκρέμισαν ότι παρέλαβαν. Εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι το νόμιμο είναι δήθεν και ηθικό. Εκείνοι που απλά και κυνικά δεν σεβάστηκαν τίποτα.

Εμείς πάντα στα δύσκολα μετρηθήκαμε. Πάντοτε παλέψαμε και πάντοτε τα καταφέραμε. Έχουμε όραμα και σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων που όλοι διαπιστώνουν αλλά κανείς δεν ασχολείται μ’ αυτά.

Φίλες και φίλοι,
Το όραμά μας βασίζεται σε ένα άλλο πρότυπο ανάπτυξης. Στην πράσινη ανάπτυξη. Σε μια άλλη παιδεία, με ποιότητα και γνώση για όλους. Σε ένα άλλο κοινωνικό κράτος που διασφαλίζει δικαιώματα. Σε ένα κράτος που λειτουργεί για τον πολίτη με σαφείς κανόνες λειτουργίας. Σε μια εξωτερική πολιτική που παρεμβαίνει στις διεθνείς εξελίξεις και υπερασπίζεται τα εθνικά μας δίκαια.

Σας καλώ να συμβάλουμε σε μια κοινή προσπάθεια υλοποίησης του οράματος αυτού με εγγυητή και ηγέτη τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τις αξίες και το όραμα όλων μας για μια καλύτερη Φθιώτιδα.
Πιστεύω ότι... Mαζί μπορούμε να πετύχουμε

Ρήγα Φεραίου 1, Πλατεία Ελευθερίας - 351 00 Λαμία Τηλ. 22310 42994, 22310 42998
Fax 22310 42938 Email info@drosogiannis.gr

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.