Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

H Greenpeace υπάρχει γιατί η Γη έχει ανάγκη από μια δυνατή φωνή.

Μοναδική πηγή εσόδων μας είναι οι ενεργοί πολίτες

(Το πλοίο σύμβολο της Greenpeace, Rainbow Warrior (Πολεμιστής του Ουράνιου Τόξου)

Η Greenpeace είσαστε εσείς!

Για να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι, έχουμε κάνει μια συνειδητή επιλογή: δε δεχόμαστε χρήματα από διεθνείς οργανισμούς, κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα ή εταιρίες. Μοναδική πηγή εσόδων μας είναι οι ενεργοί πολίτες που αγωνιούν και αγωνίζονται για το περιβάλλον, υποστηρίζοντας το έργο μας. Χωρίς αυτούς, δεν μπορεί να υπάρξει Greenpeace. Μαζί, ενώνουμε τη φωνή μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις γενιές που ακολουθούν. Πιστεύοντας στην αισιοδοξία της δράσης, διεκδικούμε δυναμικά αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει: έναν καλύτερο πλανήτη για σπίτι μας.

H Greenpeace υπάρχει γιατί η Γη έχει ανάγκη από μια δυνατή φωνή.
Γιατί όλοι μας έχουμε το δικαίωμα σε ένα βιώσιμο μέλλον και την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο χωρίς μεταλλαγμένα και τοξικά, όπου ο πυρηνικός εφιάλτης θα αποτελεί παρελθόν, ενώ οι θάλασσες και τα δάση θα είναι πλούσια σε ζωή.

Η Greenpeace δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ηθική και οικονομική υποστήριξή σας. Πιστοί στη συνειδητή επιλογή μας να δεχόμαστε χρηματοδότηση μόνο από φυσικά πρόσωπα, στηριζόμαστε αποκλειστικά σε όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες, αλλά και την ίδια αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

(Το πλοίο της Greenpeace, Arctic Sunrise, στον Αμαζόνιο)

Ενισχύοντας την Greenpeace ενώνετε τη φωνή σας με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να να αγωνιζόμαστε πιο αποτελεσματικά. Με τη δική σας βοήθεια, συνεχίζουμε να προωθούμε τις εκστρατείες μας με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.

Υποστηρικτής/ρια στην Greenpeace μπορείτε να γίνετε δίνοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Έτσι, θα λαμβάνετε ενημέρωση για το έργο μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και πληροφορίες για το πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε πέραν της οικονομικής σας ενίσχυσης, με τη δική σας προσωπική συμμετοχή. Το σημαντικότερο όμως, ίσως να είναι η ικανοποίηση που θα νιώθετε κάθε φορά που θα ακούτε για τη δράση της μας, γνωρίζοντας ότι έχει καταστεί δυνατή χάρη και στη δική σας βοήθεια.

Τέλος, αν επιθυμείτε να συμβάλλετε στο έργο μας εθελοντικά, μέσω κάποιων ειδικών γνώσεων ή δεξιοτήτων σας, ή απλά προσφέροντας το χρόνο και το μεράκι σας, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Τα γραφεία μας είναι στην Αθήνα, Κλεισόβης 9 και είναι ανοιχτά από τις 9:00 ως τις 15:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, στους αριθμούς 210-38 40 774 & 5 ή να μας στείλετε e-mail στο λογαριασμό gpgr@diala.greenpeace.org
.

Για όλους εμάς:


Περισσότερα σε >video<
===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.